INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UN NOU CAZ MORAES

Eric, ca şi plecat de la Karpaty! Nu a primit bani de patru luni

Eric a debutat pentru Karpaty în meciul contra celor de la Dinamo Kiev (foto: fckarpaty.lviv.ua)
Eric a debutat pentru Karpaty în meciul contra celor de la Dinamo Kiev (foto: fckarpaty.lviv.ua)

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 15:59

La doar cîteva zile de la debutul lui Eric la Karpaty, petrecut în partida cu Dinamo Kiev, presa ucraineană anunţă că mijlocaşul brazilian nu a văzut niciun ban de patru luni şi se pregăteşte să plece de la echipă

Agentul lui Eric a confirmat, pentru UA Futbol, dificultăţile întîlnite de brazilian în Ucraina. "Jucătorul a fost dorit de către preşedintele grupării, am venit aici şi a semnat după discuţiile purtate cu acesta. Oraşul este unul frumos, echipa la fel, eu am fost unul din cei care l-au sfătuit să aleagă Karpaty.

Totul părea în regulă, dar acum îmi dau seama că am greşit. Eric are o mare problemă la clubul ucrainean. Probabil va pleca de la echipă, de el s-a interesat un club din Brazilia. E păcat de el, a jucat excelent cu Dinamo Kiev, a arătat caracter. Nu e puţin lucru să debutezi la o echipă după atîtea luni de pauză. Mai ales într-un meci cu unul din granzii Ucrainei."

Horoba: "Nu a respectat contractul"

Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba, a menţionat că Eric nu şi-a respectat contractul avut cu formaţia ardeleană. "Am auzit că Eric este în Mediaş şi că mîine ar trebui să se dea decizia la Comisia pentru soluţionarea litigiilor. Decizia nu o ştiu dar nu ar putea fi decît suspendarea lui. Anul trecut a semnat un nou contract cu Gaz Metan pe 5 ani de zile, pe care nu l-a respectat. Dacă va fi suspendat, nu va putea juca nici în Ucraina", a spus Ioan Horoba la "DigiSport Special".

"Am venit să mă uit la meci, să îmi revăd colegii. S-a terminat campionatul în Ucraina. Am o situaţie puţin complicată în Ucraina, dar deja încerc să vorbesc cu impresarul şi să rezolvăm situaţia, să văd dacă trebuie să rămîn acolo sau să mă întorc.
Am avut contract 4 ani cu Mediaş, am fost împrumutat, a trebuit să plec apoi. Dacă Gaz Metan crede că a avut dreptate şi a fost corect cu mine, le doresc multă baftă. Aştept cu mare drag decizia Comisiilor", a fost răspunsul lui Eric.

Moraes a păţit la fel

Eric nu este primul brazilian plecat din România în Ucraina care nu a luat decizia corectă. Junior Moraes a ajuns, în luna februarie a acestui an, la Metalurg Doneţk, însă a părăsit gruparea după cîteva săptămîni, deoarece concitadinii Şahtiorului nu i-au plătit contractul şi nu au înregistrat transferul jucătorului plecat de la Bistriţa.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
adrian007
adrian007  •  13 Decembrie 2011, 20:48
Postat de mediash pe 13 Decembrie 2011, 16:17

Astazi trebuia sa aflam decizia judecata la comisii!!! lucruri importante nu prezinta GSP decat abureli si texte aruncate aiurea!! Daca Eric nu joaca in retur la Gazu!! Horoba ii cel mai mare .prost. in viata!!

Dai pe GSP tv : ))))

adrian007
adrian007  •  13 Decembrie 2011, 20:45
Postat de djstolo14 pe 13 Decembrie 2011, 18:30

Eric, te asteptam la Dinamo ! Avem nevoie de jucatori in stilul tau , avem nevoie de tine si de Paul Parvulescu !

mediash dai pe GSP Tv :)))

vladutz13
vladutz13  •  13 Decembrie 2011, 19:12

Asa se intampla cand se cred mai buni decat Ronaldo!!! Ar fi trebuit sa ramana in Romania, sa caute un transfer la o echipa mai tare de-aici..... noi primim strainii foarte bine, la altii nu este asa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează