INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Fatih Terim, furios pe Cicâldău: „Dacă nu poți să marchezi nici dintr-un metru, asta e incompetență"

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 12:48 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 12:48

Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a răbufnit după eliminarea din „16-imile" Cupei Turciei, 3-3, 5-6 la penalty-uri cu Denizlispor, locul 18 din liga secundă. 

„Sincer, nu am mai trăit în viața mea un asemenea an". Fatih Terim e dezolat. După șase meciuri în care a stat în tribună, suspendat, „Împăratul" a revenit pe bancă marți seară. Fără efect. 

Galatasaray, locul 10 în campionatul Turciei, exact la jumătatea clasamentului la jumătatea sezonului, cu 19 puncte în spatele liderului Trabzon, a încheiat anul eliminată din „16-imile" Cupei Turciei. 3-3, 5-6 la penalty-uri acasă, în fața lui Denizli, echipă care se zbate să scape de pericolul retrogradării în liga a 3-a! E pe 18 în D2.

Păzea, olteni! Gabi Enache n-a venit singur la FCU Craiova » Lena, fostul model Playboy, face senzație în Bănie
FCU Craiova
Păzea, olteni! Gabi Enache n-a venit singur la FCU Craiova » Lena, fostul model Playboy, face senzație în Bănie

Alexandru Cicâldău, cele două mari ratări

„Dacă nu poți să marchezi nici dintr-un metru, asta e incompetență", a declarat antrenorul „Cim-Bom-Bom". Nu a dat nume, dar cel la care s-a referit a fost Alex Cicâldău. Numărul 33 a ratat două ocazii imense în prima repriză.

  • Minutul 7, la 0-0: după centrarea lui Moruțan, mijlocașul era într-o poziție excelentă, singur cu portarul la patru metri. Lovitura sa de cap nu a fost decisivă. Portarul Abdülkadir a blocat. 
  • Minutul 23, la 0-1: același Abdülkadir a respins mingea lui Bariș. Goalkeeperul era la colțul porții, la pământ. Cicâldău era la un metru, puțin în unghi. A șutat slab, pe jos, foarte aproape de portar. Și i-a interzis golul. Despre această șansă irosită vorbea Terim.
Avem lista care l-a costat pe Rednic postul la Dinamo! Numele transmise către conducere
Dinamo
Avem lista care l-a costat pe Rednic postul la Dinamo! Numele transmise către conducere

Din cauza lui Cicâldău, Galatasaray a luat al doilea gol

„Tricolorul" a mai făcut o mare greșeală. În minutul 38, la 1-1, a pierdut mingea lângă tușă, nu departe de centrul terenului, cel care l-a deposedat a pasat direct pe culoar, în adâncime, pentru Darri, care a înscris al doilea gol al oaspeților. 

Era ultima picătură a unei prestații dezamăgitoare. La pauză, Terim l-a înlocuit pe Cicâldău.

„Moruțan, cel mai controversat"

Titularizat și el la Galata, Olimpiu Moruțan a reușit un assist, la golul de 3-2, al lui Mohamed, a 4-a pasă decisivă la roș-galbeni, dar a fost înlocuit în minutul 82 și jurnaliștii turci vorbesc din nou de plecarea acestuia. 

„Moruțan e cel mai controversat jucător. Până acum, nu a împlinit așteptările. De aceea, el este pe listă pentru un împrumut în ianuarie", a comentat Fotomaç.

Fanii îi cer demisia lui Terim

Nici „Împăratul" nu a scăpat de critici. „Cineva trebuie să plătească pentru această noapte a rușinii", a scris Sabah, în timp ce fanii au făcut un hashtag pe Twitter: #FatihTerimIstifa.

„Demisia lui Fatih Terim". Și antrenorul acceptă reacția fanilor. „Nu voi permite nimănui să facă rău Galatei, nici măcar mie!". Tehnicianul în vârstă de 68 de ani are azi o reuniune de criză cu președintele clubului, Burak Elmas.

I-au pus microfoane președintelui!

Și Fotomaç, și Fanatik dezvăluie că discuțiile președintelui Galatei au fost ascultate! Sezonul trecut, Burak Elmas s-a plâns că tot ce discută în biroul lui se află imediat. Jurnaliștii turci au aflat acum că Elmas a cerut să-i fie verificat biroul și a descoperit două microfoane montate în locuri ascunse din cameră.

Citește și: 

Colegul lui Moruțan și Cicâldău a erupt la interviuri, după eliminarea din Cupă: „E jenant! Să ne fie rușine!”

Plătiți în offshore! Situație incredibilă la echipa lui Mircea Lucescu: salarii de 3.000 de euro pe hârtie, sute de miii de euro în realitate

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
mosierul
mosierul  •  30 Decembrie 2021, 11:25

...de Terim ăla nu se leaga nimeni, parcă e batut in cuie la Galata...păi , poate chiar el e problema...

cornelcc
cornelcc  •  29 Decembrie 2021, 18:55

Jiji a sunat pe banca pentru schimbarea lui Cacaldau! A remarcat ca acesta isi revine la forma extraordinara demonstrata la Craiclonuta inainte de transfer si a actionat!

dobrin
dobrin  •  29 Decembrie 2021, 18:10
Postat de Gogu Steriade pe 29 Decembrie 2021, 16:53

Împărate, spala-te cu ei pe cap, ca prea îi lăudai! I-al si pe Man(uela) dacă vrei sa zbori după primul meci cu toți trei in teren!

Le trebuie si decar... e un turc in Scotia, vor aia de la Rangers sa scape de el.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează