INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

OFICIAL Transfer de senzație pentru adversara FCSB-ului din Liga Campionilor! L-a adus pe fostul golgheter al roș-albaștrilor, ajuns la 39 de ani

Federico Piovaccari a semnat cu Virtus, foto: Imago Images
Federico Piovaccari a semnat cu Virtus, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2024 15:11 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 15:12

Virtus a făcut o mutare de impact pe piața transferurilor. Adversara FCSB-ului din primul tur preliminar al Ligii Campionilor l-a adus pe Federico Piovaccari (39 de ani), fostul golgheter al campioanei României.

Clubul a anunțat mutarea prin intermediul rețelelor de socializare. Așadar, Piovaccari va evolua împotriva fostei sale echipe. Partida tur va avea loc pe 9 iulie, în San Marino, în timp ce returul se va juca o săptămână mai târziu.

Federico Piovaccari, prezentat de Virtus

Virtus își continuă marșul spre debutul din Liga Campionilor și de astăzi va avea la dispoziție un atacant de talie internațională.

Pentru aventura europeană se va alătura echipei Federico Piovaccari.

Atacantul născut în Gallarate a jucat în Spania, China, Australia și chiar și la viitorul nostru adversar, în 2013-2014, când denumirea oficială era încă Steaua București.

Piovaccari știe deja unde vine deoarece a îmbrăcat tricoul lui San Marino Calcio în 2005-2006 într-un sezon excelent, completat de 11 goluri.

De acolo a pornit spre marea sa carieră, pe parcursul căreia a înscris aproximativ 150 de goluri

Va purta tricoul cu numărul 9. Bine ai venit, Piovaccari!

- comunicat Virtus

Transfer de senzație pentru adversara FCSB-ului din Liga Campionilor! L-a adus pe fostul golgheter al roș-albaștrilor, ajuns la 39 de ani
Federico Piovaccari, prezentat de Virtus, foto: Faceboook

Piovaccari a oferit și prima reacție după ce a semnat contractul cu noua sa echipă. Va fi adversarul FCSB-ului în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

„Am ales această echipă pentru că îmi doream să-mi închei cariera într-un mod spectaculos. Am primit această propunere pe care am acceptat-o cu plăcere. În plus, faptul că mă întorc să joc la București, acolo unde am amintiri frumoase, a fost un motiv în plus pentru care am acceptat această provocare.

Aceste meciuri sunt spectaculoase și te răsplătesc pentru tot efortul depus în copilărie. În ceea ce mă privește, când am primit oferta de la Steaua (n.r. - FCSB) atunci, trecerea de la Serie B la Liga Campionilor a reprezentat o satisfacție enormă.

Atmosfera în meciul cu FCSB va fi spectaculoasă, chiar dacă nu este un meci de top. Va fi foarte multă lume pe stadion deoarece luptăm cu una dintre cele mai puternice echipe din fotbalul românesc. Va fi un moment special pentru noi toți, dar mai ales pentru mine, pentru că am petrecut un sezon minunat acolo.”, a explicat Piovaccari, pentru site-ul oficial al lui Virtus.

Federico Piovaccari a impresionat în scurta lui aventură în România, în sezonul 2013-2014, în care a înscris 16 goluri în 43 de apariții, inclusiv 3 în preliminariile Champions League, reușite decisive în drumul roș-albaștrilor către grupele competiției continentale.

VIDEO. Imagini senzaționale surprinse de GSP din Munchen » Suporterii naționalei scandează la unison pentru România înaintea meciului cu Olanda

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
Hegemonia
Hegemonia  •  03 Iulie 2024, 14:57

piovvacari este cam de nivelul serie c. cu echipele din serie b am avea probleme,dar cu un jucator care este de nivelul seriei c plus 10 amatori,sa speram ca nu o sa avem. UNITI SPRE GRUPELE UCL. HAI STEAUA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează