INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

GALERIE FOTO Fiica unui campion mondial de la Real Madrid și Juventus a făcut senzație la ziua tatălui ei cu un decolteu adânc și rochie mini

Martina Cannavaro // foto: Instagram @ martinacannavaro +17   FOTO
Martina Cannavaro // foto: Instagram @ martinacannavaro

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 13:01 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 13:01

Fața este ascunsă în spatele unei măști negre, iar ochii mari îi strălucesc. Poartă o rochie cu un decolteu adânc, care probabil îi ajunge aproape până la buric. Ați recunoscut deja cine este? Este Martina (21 de ani), fiica lui Daniele și a lui Fabio Cannavaro. Bloggerița de modă a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a tatălui ei.  

După ce a terminat pe locul doi la Campionatul European din 2000, Cannavaro a câștigat Cupa Mondială cu Italia în 2006, în Germania. În același an, fostul mare fundaș a fost votat FIFA World Player of the Year. Fiica sa, Martina, avea doar patru ani la acea vreme. La 17 ani de la dublul succes, Cannavaro a organizat o petrecere uriașă pentru aniversarea lui. A împlinit 50 de ani pe 13 septembrie și a invitat 400 de persoane la ziua sa de naștere.

Foto: Instagram @ martinacannavaro
+13 FOTO

„Superbă și încântătoare”

Fiica lui Fabio Cannavaro și-a făcut fanii să nu își mai ia ochii de la ea, după ce a îmbrăcat o rochie mini. Martina a purtat o rochie neagră mulată și a venit fără sutien la petrecerea organizată în cinstea tatălui ei.

Martina încărcat mai multe fotografii de la petrecere pe pagina ei de Instagram, lăsându-și urmăritorii înmărmuriți. Unul dintre ei a spus: „Arăți minunat". Alții au spus că este „superbă" și „încântătoare".

Lui Cannavaro i s-au alăturat prietenii și familia într-un club de noapte de lux pentru a sărbători cei 50 de ani. Câștigătorul Cupei Mondiale din 2006, care a fost căpitanul Italiei spre glorie, a primit un tort uriaș cu o minge de aur în vârf.

Cannavaro a jucat pentru Napoli, Parma, Inter Milano, Juventus, Real Madrid și Al-Ahli. Fundașul central a câștigat Balonul de Aur după ce și-a condus echipa spre al patrulea titlu mondial în urmă cu 17 ani.El a jucat de 136 de ori pentru Italia și este al doilea cel mai selecționat jucător din toate timpurile, după Gianluigi Buffon. De la retragere, Cannavaro și-a început cariera de antrenor, preluând antrenamente la Guangzhou, Al-Nassr, Tianjin Quanjian, echipa națională a Chinei și Benevento.

Citește și: 

Soția lui Dawa a făcut show, după ce fotbalistul a fost abuzat rasial: „Mai bine verificați-vă iubitele. Fetelor din România le place «negrul» meu” + S-a legat de cazul Colțescu

Furie în vestiarul lui Manchester United! Decizia conducerii este acuzată că a aruncat în aer sezonul

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează