INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Flick are viață grea la Barcelona. Primele fluierături, întâiul avertisment. Și două accidentări!

Hansi Flick, încruntat / Foto: GettyImages
Hansi Flick, încruntat / Foto: GettyImages

Articol de - Publicat marti, 13 august 2024 16:54 / Actualizat marti, 13 august 2024 17:02

Barcelona a pierdut luni seară trofeul Juan Gamper, în urma unei înfrângeri usturătoare, 0-3, cu AS Monaco. Iar Robert Lewandowski și Ilkay Gundogan au ieșit accidentați.

Nici n-a început sezonul în Spania și la Barcelona sunt deja turbulențe. La 0-3 cu AS Monaco, meci contând pentru trofeul Juan Gamper, catalanii au fost fluierați copios după primirea golurilor doi și trei.

Iar antrenorul Hansi Flick, aplaudat înaintea fluierului de start la scenă deschisă, a primit deja un avertisment din partea presei catalane.

Cotidianul catalan Sport: „Hansi Flick trebuie să știe asta”

”Chiar dacă duelul pentru trofeul Juan Gamper trece drept un test, Flick trebuie să știe că el are o însemnătate aparte pentru comunitatea blaugrana. Este totodată meciul de prezentare al noii echipe și al noului său antrenor în fața propriilor suporteri”, a comentat cotidianul Sport.

Publicația amintită a văzut apoi și partea plină a paharului, „bine măcar că acum știe ce retușuri mai trebuiesc făcute până la duelul cu Valencia”, iar tehnicianul german a promis că „sâmbătă, pe Mestalla, echipa va arăta altfel”.

Hansi Flick: Sâmbătă, la Valencia, vom arăta altfel”

„În primele minute am fost buni și am avut șanse să marcăm. Viteza și pasele nu au fost la fel de bune ca în meciurile anterioare, nu am avut încrederea pe care am avut-o în alte zile, Monaco a jucat bine, noi am încercat să schimbăm lucrurile în a doua repriză, dar erorile individuale nu ne-au permis să câștigăm.

Nu am aplicat presiunea pe care o facem în mod normal. Astăzi am văzut ce a funcționat și ce nu. Vom analiza acest meci și sunt sigur că sâmbătă vom juca mai bine”, a spus neamțul la finalul meciului.

Ilkay Gundogan și Robert Lewandowski au ieșit accidentați

Transformarea în bine depinde însă de gradul de pregătire al jucătorilor care au fost la Euro și au avut o vacanță mai lungă, vezi Lamine Yamal, protagonist în finala Spania - Anglia (2-1), dar și de recuperarea unor vedete până la ora partidei (22:30 în România).

Ilkay Gundogan a primit o lovitură la cap și a trebuit să fie schimbat după numai 22 de minute de la intrarea pe teren, la pauză. Iar Robert Lewandowski a căzut rău și a acuzat dureri la încheietura mâinii, fiind de asemenea înlocuit (68). Diagnosticul? Deocamdată, necunoscut.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  13 August 2024, 18:47

Totusi pare exagerat sa joci cu multi juniori,unii pe posturi importante : Bernal 17 ani, Casado 20, Dominguez 19, Fernandez 16, Fort 18, Junyent 17. Daca a fost doar un test,probabil ca Flick a ajuns la niste concluzii,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează