INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIOANA U20

FOTO+VIDEO Nebunie în Serbia » 50.000 de oameni au ieșit în stradă pentru a întîmpina naționala U20 campioană mondială

Foto: Reuters +7   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2015 13:21

Naționala U20 a Serbiei s-a întors în țară după ce a reușit să cîștige Campionatul Mondial în fața Braziliei, scor 2-1.  Peste 50.000 de oameni i-au întîmpinat pe jucători cu torțe și fumigene, reușind să creeze o atmosferă superbă.

Jucătorii au fost preluați de la aeroport cu un autocar descoperit și au făcut ocolul Belgradului pentru a prezenta trofeul.

Petrecerea s-a ținut în piața centrală din oraș, unde Federația din Serbia a amenajat o scenă pentru jucători.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Superliga
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (22)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  23 Iunie 2015, 20:18

Pentru cei care au opinii pro si contra sarbilor eu spun ca adevarul este undeva la mijloc,in sensul in care intr-adevar sunt ei sunt mai patrioti decat noi,si da sarbii stau mai bine decat noi aproep la toate sporturile ei avand un numar mai mic de populatie. Dar sa nu uitam ca ei inafara de sport nu prea au cu ce se mandri,este singurul lor refugiu. Ei fiind o tara saraca,mica,nespectaculoasa,fara mari valori culturale,fara mari realizari economice....Cat despre politica sarbii au fost mereu protejati de rusi si si-au permis acel "curaj". Iar Serbia nu este in NATO deoarece este sprijinita in continuare de Rusia si nu are de ce sa devina membra NATO. Chiar de curand la vizita lui Putin la Belgrad sarbii si-au intrerupt o sarbatoare nationala foarte importanta pentru a-l intampina cu mare fast pe Putin,deci nu poti sa spui ca sarbii n-ar fi *** rusilor. Pe de alta parte trebuie apreciat devotamentul lor fata de tara,si faptul ca acei tineri sunt rasplatiti cum se cuvine pentru rezultatele aduse tarii. In concluzie noi am fi mult peste sarbi daca am fi mai patrioti si mai ales daca ne-am mandri cu tara noastra atunci cand mergem pe la munca prin strainatate si ne-am invata copii sa vorbeasca romana!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

harison
harison  •  23 Iunie 2015, 18:31
Postat de bdgeorge pe 23 Iunie 2015, 17:27

Doamne cat esti de spalat pe creier ...sarbii nu au fost NICIODATA *** (cum am fost noi,ungurii,cehii, bulgarii...samd) la rusi ..ei aveau pasapoarte si inainte si acum plecau la munca se intorceau ..Tito (un croat pe care sarbii il aduleaza) nu a acceptat niciodata sa primeasca orddine de la rusi de aia influenta ruseasca in Serbia este nesemnificativa..sunt un popor mai altfel asta e adevarul...a si sa nu uitam nu a fost niciodata membra a unui pact fie ca se chema :"de la Varsovia" fie NATO..asta spune mult despre cat de independenti au fost si sunt Sarbii

Sau poate ar trebui sa stai si sa te gandesti bine daca nu cumva tu esti cel spalat pe creier.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  23 Iunie 2015, 18:21

La sarbi sportul e fenomen national si asta se vede in rezultatele lor, noi ne victimizam aiurea ca de obicei, am avea si noi rezultate si la juniori si la seniori daca sportul ar deveni cu adevarat ceva important in Romania, dar la noi totul se mimeaza, multe ore de sport sunt doar de umplutura si copii vin toti cu scutiri medicale...ai sport si rezultate in sport daca acorzi importanta cuvenita acestui fenomen, e valabil pentru parinti, profesori, clasa politica...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează