INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transfer imposibil pentru Rapid: „Nu salariul e problema”

Ioan Becali (72 de ani) a vorbit despre situația mijlocașului Marius Marin (25 de ani), fotbalistul celor de la Pisa, club care a încheiat pe locul 13 Serie B. / foto: Imago Images
Ioan Becali (72 de ani) a vorbit despre situația mijlocașului Marius Marin (25 de ani), fotbalistul celor de la Pisa, club care a încheiat pe locul 13 Serie B. / foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 13:59 / Actualizat sambata, 03 august 2024 14:52

Ioan Becali (72 de ani) a vorbit despre situația mijlocașului Marius Marin (25 de ani), fotbalistul celor de la Pisa, club care a încheiat pe locul 13 Serie B.

Contractul dintre Marius Marin și Pisa urmează să expire în vara anului 2025. Clubul italian vrea să prelungească înțelegerea cu mijlocașul care a avut o evoluție apreciată la Euro 2024 din Germania.

Marius Marin a fost dorit de Rapid în această vară, dar transferul fotbalistului a fost considerat mult prea costisitor de giuleșteni.

Ioan Becali a anunțat că există interes din partea mai multor echipe pentru fotbalistul care a fost unul dintre favoriții lui Edi Iordănescu în mandatul fostului selecționer. Totuși, Pisa nu pare că intenționează să renunțe la serviciile fotbalistului, mai ales că divizionara secundă ar fi nevoită să le dea jumătate din sumă celor de la Sassuolo, care dețin 50 la sută din drepturile jucătorului.

Giovani Becali a anunțat că Pisa nu vrea să îl vandă pe Marius Marin: „Sunt oferte pentru el, dar clubul nu poate să îl dea cu orice sumă”

„Sunt oferte pentru el, dar clubul nu poate să îl dea cu orice sumă. Se cer undeva la 4 sau 5 milioane. Încă sunt discuții cu echipe din Danemarca, care îl doresc.

Nu salariul e problema, ci suma de transfer. Aparține pe jumătate clubului Pisa și pe jumătate lui Sassuolo. Pisa preferă să îl păstreze decât să îi dea jumătate lui Sassuolo. Pisa mai vrea jucători români”, a spus Ioan Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

Viorel Moldovan mi-a spus că are nevoie de un număr 6. I-am zis de Marius Marin. Când a auzit de salariu și de ce vor cei de la Pisa, care îl împart 50%-50% cu Sassuolo, mi-a spus: «Giovanni, trebuie să ne căutăm alt jucător».
- spunea Ioan Becali, pe 21 iulie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
gado
gado  •  03 August 2024, 19:52

Nu trebuie sa insiste dl Sucu pentru Marin .. sa-l tina Pisa si fratii Becali in continuare .. Avem un lot extrem de stufos, iar multi jucatori vor lustrui degeaba banca de rezerve .. De ce aducem de afara si nu incercam sa crestem tinerii nostri jucatori ? De ce sa-l trimiti la plimbare pe Ungureanu si nu ai curaj sa mergi pe mana lui ? De ce sa-l imprumuti pe Badescu ? Este mai bun ca Borza ! De ce s-au adus atat de multi jucatori, cand nu ai o echipa secunda in L2 sau L3 in care sa rulezi rezervele ? Deocamdata nu reusim sa formam o echipa de baza, plus 7-8 rezerve care sa vina cu ceva nou cand sunt introdusi in teren. Abia astept jocul cu Sepsi ... Este a 4a etapa si lucrurile la noi sunt tot in ceata. Dl Sucu nu mai arunca cu banii (chiar daca sunt banii tai).. hai sa vedem ce putem obtine cu cei multi care au fost adusi .. lasa-i sa joace si apoi triaza fara mila .. hai ca se incheie perioada de transferuri .. Astazi nimic despre antrenor ... care trece printr-o grea incercare .. suntem alaturi de el . FZR !

mafa
mafa  •  03 August 2024, 16:25

Nu salariul sau transferul este problema ci intermediarul care cere si pe mă-sa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează