INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola pare resemnat că-și va pierde căpitanul, dorit de Barcelona: „Dacă semnezi, te vei simți minunat”

Guardiola pare resemnat că-și va pierde căpitanul, dorit de Barcelona: „Dacă semnezi, te vei simți minunat”
Guardiola pare resemnat că-și va pierde căpitanul, dorit de Barcelona: „Dacă semnezi, te vei simți minunat”

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 17:50 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 19:02

Internaționalul german Ilkay Gundogan, aflat la final de contract cu Manchester City, a lăsat astăzi de înțeles că l-ar tenta un transfer la Barcelona. Managerul Pep Guardiola n-ar vrea să piardă, dar admite: ”Dacă Barcelona îl semnează, va face o achiziție extraordinară. Iar lui Ilkay atât îi spun: Te vei simți minunat”.

Ilkay Gundogan este unul dintre obiectivele prioritare ale Barcelonei în această vară, iar internaționalul german a lăsat astăzi de înțeles că e tentat să dea curs ofertei campioanei Spaniei. "Încă n-am luat o decizie în privința viitorului, dar Barcelona este un oraș frumos", a comentat mijlocașul care tocmai a câștigat tripla campionat - Cupa Angliei - Liga Campionilor cu Manchester City.

Guardiola: "Știu că Barcelona este interesată de Gundogan și că Xavi îl vrea"

Aflat la final de contract cu City, jucătorul în vârstă de 32 de ani nu este tentat să prelungească, nemulțumit că managerul Pep Guardiola i-a oferit doar un an, până-n 2024. Pep însuși a analizat situația în această dimineață: "Știu că Barça este interesată, și Manchester City la fel. Sper să rămână cu noi. Dacă Barcelona îl semnează, va face o achiziție extraordinară. Știu că Xavi îl vrea. Ilkay este un jucător foarte important pentru noi, dar dacă se decide până la urmă pentru Barça, atât îi spun: Te vei simți minunat".

Gundogan: "Întoarcerea în Bundesliga nu intră în planurile mele"

Borussia Dortmund este de asemenea interesată și la un moment, tabloidul Bild a scris, bazându-se pe informații din anturajul conducerii, "că suporterii pot visa la întoarcerea lui Gundogan". Nu mai este cazul. Mijlocașul a admis că s-a aflat în contact cu galben-negrii, "prin intermediul impresarului meu și al directorului sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl. Dar nu-mi pun problema unei întoarceri în Bundesliga. Așa ceva nu intră în planurile mele".

8,5milioane de euro pe an este salariul lui Ilkay Gundogan la Manchester City, unde joacă din 2016

17trofee a câștigat Ilkay Gundogan până acum în carieră, cu Borussia Dortmund și Manchester City. Cel mai important, Liga Campionilor 2023, cu City

Un fost star de la Barcelona și United l-ar fi sunat pe Arteta: „S-a rugat de el să-l transfere la Arsenal”
ARSENAL
Un fost star de la Barcelona și United l-ar fi sunat pe Arteta: „S-a rugat de el să-l transfere la Arsenal”
A ieșit din comă! Veste bună pentru portarul lui PSG lovit cu copita-n cap de un cal: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina
SPANIA
A ieșit din comă! Veste bună pentru portarul lui PSG lovit cu copita-n cap de un cal: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina"

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează