INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Guti a plecat de la Beşiktaş, turcii îi plătesc 1.35 milioane de euro

Guti
Guti

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2011 14:45

Fostul jucător al lui Real Madrid şi-a reziliat astăzi contractul cu Beşiktaş Istanbul, la un an şi patru luni de la transferul său.

Cele două părţi s-au înţeles de comun acord asupra rezilierii contractului, clubul din Istanbul urmînd să-i plătească jumătate din salariul său anual, adică 1.35 de milioane de euro.

Guti juca la Beşiktaş din iulie 2010, timp în care a bifat 40 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat de 12 ori. În acest sezon, Guti a prins un singur meci în campionat şi două în cupele europene, reuşind să înscrie o singură dată.

La Real Madrid a jucat în peioada 1995-2010, după  ce în pecedentele două sezoane a jucat pentru echipa a doua şi a treia a clubului madrilen. A jucat în 387 de meciuri şi a marcat de 46 de ori pentru "galactici".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
dynamovist
dynamovist  •  15 Noiembrie 2011, 08:46

titlul anului in gsp: "Castigatorul de le Loto a pierdut aproape 2 mil de euro" si nici macar nu s-a prezentat cu biletul castigator. bine ca n-am castigat io, ca la cat sunt de "norocos", eu pierdeam, castigand cel putin 3 mil.

blaustein
blaustein  •  14 Noiembrie 2011, 22:19

Il durea pe asta in pix de fotbal, de asta s-a dus la turcaleti.Omul a simtit adevaratul fotbal la Real Madrid, ce motivatie sa mai aiba la Besiktas, s-a dus sa le ia banii, sa stea la plaja, cluburi si sa le arda femeile. La nivelul la care au ajuns cu asemenea strategii, eu nu ma mir daca vor ajunge sa aiba probleme cu nationala Romaniei ;)

mateiserban
mateiserban  •  14 Noiembrie 2011, 15:43

il vrei la steaua?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează