INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHSTER CITY - IPSWICH TOWN

Întrebat despre Haaland, Pep vorbește despre Messi. Răspunsul său a devenit viral

Erling Haaland, devastator / Foto: Imago
Erling Haaland, devastator / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 11:32 / Actualizat duminica, 25 august 2024 12:03

Erling Haaland a reușit un hattrick pentru Manchester City, sâmbătă, la 4-1 cu Ipswich Town. Al 7-lea de la sosirea în Premier League, în vara lui 2022.

Erling Haaland poate să înscrie pe bandă rulantă. Exact așa cum a făcut-o și sâmbătă, la 4-1 cu nou promovata Ipswich Town. Degeaba. Managerul său, Pep Guardiola, refuză să-l încoroneze.

Pep Guardiola: „Erling este o știre. Incredibil!”

După fluierul final al unui meci în care norvegianul reușise un hattrick, în minutele 12 (penalty), 16 și 88, Pep a comentat: „Erling este o știre. Cred că e cel de-al 22-lea hat-trick al carierei sale, ceea ce pentru un băiat de 24 de ani este incredibil”.

Întrebat apoi dacă se poate spune că Haaland e cel mai complet atacant pe care l-a văzut, Guardiola a dat un răspuns care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare: „Cel mai incredibil atacant central pe care l-am văzut eu este Leo Messi. Nu am văzut niciodată așa ceva".

Sergio Aguero are cele mai multe hattrick-uri în Premier League: 12. Erling Haaland e al 7-lea

Hattrick-ul reușit de Haaland este doar al 7-lea în Premier League, unde a ajuns în vara lui 2022. Înaintea lui mai sunt 6 jucători: Sergio Aguero (12), Alan Shearer (11), Robbie Fowler (9), Harry Kane (8), Michael Owen (8) și Thierry Henry (8). Șapte hattrick-uri mai are Wayne Rooney.

Erling Haaland folosește o metodă inovatoare pentru a se menține în formă și a-și asigura continuitate în evoluțiile la campioana Angliei. El a investit 17.680 de euro, unu la mie din salariul lui anual!, într-un pat de terapie cu lumină roșie pentru tratarea mușchilor, care folosește raze infraroșii în scopul de a pătrunde adânc în țesuturi și articulații, ajutându-l să prevină accidentările.

Ingredientele succesului: Infraroșii, lapte cu spanac, inimă de vacă și ficat

"Experții recomandă o sesiune de cinci minute înaintea antrenamentelor pentru a ajuta la prevenirea leziunilor, și apoi o sesiune suplimentară de până la 20 de minute după, pentru a ajuta la recuperarea musculară. Haaland a dezvăluit anterior că are o dietă de 6.000 de calorii pe zi, de «om al peșterilor», ce include inimă de vacă și ficat.

Jucătorul bea, în mod regulat, lapte amestecat cu spanac, pe care îl numește «poțiunea sa magică», și a mărturisit că el consumă numai apă trecută printr-un sistem complicat de filtrare!", a dezvăluit The Sun.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (1)
Hitech
Hitech  •  25 August 2024, 12:53

Sunt multi pe-aici care mănâncă spanac cu infraroșii:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează