Alte știri din fotbal
Mirel Rădoi e pe val! În ce business investește fostul selecționer: tocmai a preluat 25% din acțiuni
0
UTA - Universitatea Craiova, în etapa #17 din Superliga » Echipe de start + cote
2
Andrei Nicolescu, intervenție în forță la GSP Live, după victoria lui Dinamo: „Cât timp nu suntem în stare...”
0
Cine o va antrena pe Sepsi din iarnă » Attila Hadnagy a făcut anunțul: „El este omul care nouă ne trebuie”
0
Știri din fotbal internațional
Pericolul major pentru FCSB » Olympiakos are un gol garantat pe meci cu el în teren! Superstatistici în 2024
0
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Olympiacos! 30 de lei, cel mai ieftin tichet
0
După „dublă”, Mohamed Salah pune presiune: „N-am primit nicio ofertă! E mai probabil să plec”
0
„Am creat un monstru!” » Sepp Blatter explică de ce merge fotbalul în direcția greșită
0
Lifestyle
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Ce a spus Călin Georgescu despre Putin într-un interviu recent
Libertatea
La Euro 2024, ca mieii la tăiere. Naționala feminină de handbal arată ...
Adevărul
Ilie Năstase dă o veste îngrijorătoare înainte de turul 2 la prezidenţiale. ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Dacă tot ești economist și te pricepi la statistici, ia in considerație următoarele: 1) populația Italiei este îmbătrânită, cred ca sunt pe primul loc in EU, aproape un sfert au peste 65 de ani 2) dintre cei decedați in Italia imensa majoritate aveau peste 70 de ani (foarte mulți chiar peste 80) 3) aveau și alte probleme de sănătate. ....................... Acum, după ce ai introdus in ecuație noile variabile, ia vezi, nu cumva începe sa îți ca dea cu virgula!?
Asa cum am spus, nu comentez aspectele politice. Am si eu pararea mea vis-a-vis de "oportunitatea" aparitiei acestui virus. Eu constat niste lucruri. Coreea de Sud, care teoretic a trecut de varful epidemiei, are o rata a mortalitatii de 1,06%, iar China de doar 4%. In schimb, in Italia si Spania, tari in care epidemia este in curba de crestere, rata este foarte mare. Acest lucru arata diferentele culturale intre Europa si Asia. Arata cat de responsabili si de seriosi sunt asiaticii, in comparatie cu europenii. Iar cel mai tare ma ingrijoreaza rata de infestare a populatiei, care este de 100 de ori mai mare in Italia fata de China. Cat priveste aspectul economic, recomand sa studiati cum se va fi schimbat structura actionariatului in societatile din China, dupa terminarea crizei.
Ce bine ar duce-o omenirea dacă ar fi oamenii de aici la putere...
E simplu. Într-o țară „liberă” durează ca autoritățile să ia măsuri printre hățișurile drepturilor cetățenești. Te rog să revezi presa internațională, acea presă care apăra drepturile democratice, cum înfiera măsurile drastice luate în regiunea aia.
Gripa normala are o rata a mortalitatii in jur de 1%, nu 4%. Iar pentru un stat comunist e mult mai simplu sa ia masuri de constringere fata de populatie, comparativ cu un stat bazat pe principii democratice.
Subscriu 100%! Și ca de obicei, toate astea le fac spre binele nostru, stam in arest la domiciliu pt ca nu cumva sa o îmbolnăvim pe bunica , acum ne apara de COVID19 exact cum pana nu demult ne apărau de teroriști :-)))) Ii mai ții minte pe prostii aia care zbierau: “lasă dom-le sa mă caute SRI și in fund ca io n-am nimic de ascuns!” :-))))
Eu nu sunt medic. Sunt economist. In schimb imi place statistica. Gripa sezoniera are o rata a mortalitatii de 4% dintre persoanele infestate. In China, pana in acest moment rata este de 4%, deci asemanatoare cu cea a gripei sezoniere. Stii cat e in Italia in acest moment in care scriu? 8,30%. In Spania 4,62%. In Coreea de Sud 1,06%. Ce putem observa. Intr-un interval scurt de timp, acest virus face ravagii destul de mari. In Italia el inca este in crestere. In Europa el este la inceputul perioadei. Un alt fapt interesant este urmatorul: in China, 1 la 167.000 locuitori a fost contaminat. In schimb, in Italia rata este de 1 la 1700, iar in Spania de 1 la 2700 locuitori. Ce ne spune acest lucru. In China, o tara comunista, autoritatile au fost mult mai responsabile decat tarile civilizate din Europa. Puneti voi ghilimele. China a reusit sa izoleze rapid o regiune pentru a impiedica raspandirea epidemiei, pe cand in Italia, Spania, Franta si mai ales UK, autoritatile au luat in deradere si au luat foarte tarziu masuri care puteau salva vieti. Din fericire pentru noi, Romania a fost printre primele tari din Europa, raportat si la momentul aparitiei primului caz, care a luat niste masuri preventive relativ bune. Din acest punct de vedere a celor enumerate mai sus, eu consider ca este un virus periculos. Nu discut aspectul economic si politic. Nu detinem suficiente informatii, desi sunt convins ca in spatele lui exista astfel de interese. Vom trage concluziile la sfarsitul crizei
Am o opinie pentru editorialul lui Geambașu: Să fim serioși, țuica se face de milenii, s-a fiert îndeajuns de mult ca să vină Chivu și să sufle-n ea! Nu știu a cui filosofie rămâne peste 5 decenii: a țuicii ca remediu, sau a lui Chivu, ca sfătuitor, dă-vă dracului! :))
Mă, te pomeni ca tu faci parte din acel vârf de 1% dintre cei 1% care dețin majoritatea bogăției mondiale și te-ai coborât la nivelul nostru sa ne luminezi! Luminatule! :-))))))
capitane :) si eu m-am gandit la asta. n-as merge asa departe, dar sigur e ca le pica AL DREACULUI de bine. au inchis granite, au puteri absolute, pot sa pompeze bani fara numar in marile corporatii si, mai ales, banci ("cum sa cada bancile, bre? asta e adevarata catastrofa"), marile firme pharma de-abia asteapta sa le ceara toate guvernele lumii vaccinu-minune (dar nu inca, stati asa, ca n-au murit destui pensionari italieni si francezi)... insa nu cred ca au premeditat treaba. le-a cazut bine. cred ca 100 de ani de-acu-ncolo nu va mai avea nimeni curaj sa vorbeasca de libera circulatie si granite deschise.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.