INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK

Informații noi venite din Grecia » Răzvan Lucescu, anchetat de Poliție după ce ar fi scuipat un fotbalist al lui AEK Atena

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2024, 16:51 / Actualizat marti, 22 octombrie 2024 17:15

Au apărut informații noi din Grecia despre scandalul în care a fost implicat Răzvan Lucescu la meciul echipei sale, PAOK, încheiat la egalitate cu rivala AEK Atena, scor 1-1. Tehnicianul român a fost un car de nervi în timpul meciului, iar raportul Poliției susține că Lucescu l-ar fi scuipat pe Erik Lamela, jucătorul rivalei.

Răzvan Lucescu urmează să fie judecat și de Comisia de Disciplină a Federației din Grecia, iar tehnicianul român poate primi o suspendare de 15 zile.

Răzvan Lucescu, anchetat de Poliție după ce ar fi scuipat un fotbalist al lui AEK Atena

Totul a început după gesturile făcute de antrenorul român către fanii lui AEK Atena, iar apoi spiritele s-au încins și au dus la conflictul dintre Răzvan Lucescu și Erik Lamela, fostul jucător de la Tottenham, Sevilla și AS Roma.

Argentinianul ar fi aruncat cu o rolă de leucoplast către Răzvan Lucescu, iar apoi românul l-ar fi scuipat pe adversar, susține gazzetta.gr.

În raportul poliției din Grecia se mai menționează faptul că un membru al staff-ului lui PAOK s-a îndreptat amenințător către cei de la AEK, iar forțele de ordine au fost forțate să intervină.

Ce a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă

La conferința de presă, Răzvan Lucescu amintise de partida decisivă dintre PAOK și AEK pentru câștigarea titlului, disputată în 2018. Atunci, formației lui i-a fost anulat un gol. Patronul a intrat cu pistolul pe teren, iar meciul a fost abandonat și pierdut la „masa verde”.

„Întotdeauna este greu să evoluezi pe acest stadion împotriva unei echipe bune și puternice. Ne-am pregătit bine din punct de vedere psihic, AEK nu și-a creat atât de multe ocazii, jocul a fost echilibrat. Am dovedit că avem personalitate.

Aşa arată pasiunea mea pentru muncă. Aşa sunt eu şi aşa îmi apăr echipa. În 2018, ni s-a furat un campionat. În sufletul meu, nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat în 2018. Va continua să existe şi nu am alte comentarii de făcut”, a declarat Răzvan Lucescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Superliga
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Europa League
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (3)
tictictic
tictictic  •  22 Octombrie 2024, 17:54

Etnia... iti ramane in sange, pe viata... apa nu se face, ever! Pacat de el...

_Van_Basten
_Van_Basten  •  22 Octombrie 2024, 17:21

Razvan trebuia demis dupa meciul cu fcsb.

username_2
username_2  •  22 Octombrie 2024, 17:15

ca la el acasa in Giulesti, curat diavol visin

Vezi toate comentariile (3)
Comentează