INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scandal uriaș: „Te vei alătura trădătorilor!”. Joao Felix, atacat dur pentru „sărutul” de la golul care a adus victoria Barcelonei

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 17:11 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 18:49

Joao Felix, 24 de ani, pus la zid de suporterii lui Atletico Madrid, care i-au reproșat dur modul cum a sărbătorit golul de duminică, gol ce i-a oferit Barcelonei victoria în fața lui Atletico, 1-0. „Dacă ai vrut să ne insulți, nu ai reușit. Nu ofensezi pe cine vrei, ci pe cine poți", i-au transmis fanii madrileni.

Joao Felix s-a bucurat la maximum de golul marcat duminică. A înscris chiar împotriva lui Atletico Madrid, clubul care l-a împrumutat Barcelonei în acest sezon, și reușita sa i-a oferit echipei catalane o victorie mare, 1-0 pe „Montjuic".

Joao Felix, după Barcelona - Atletico: „Eliberare pentru tot ce am pătimit în vară"

„Celebrarea mea a fost ca o eliberare pentru tot ce am pătimit în vară", a declarat atacantul portughez, care nu mai înscrisese în LaLiga de două luni și jumătate. „Modul cum am sărbătorit a fost ceva spontan, în tensiunea partidei. Toată lumea vrea să afle ce am simțit. Cred că și pentru fanii blaugrana a fost special".

Radu Drăgușin, „tricolorul” cu cea mai mare ascensiune. Antrenorul de la Genoa, încântat după alt joc bun: „Iată cu ce impresionează Drăgușin!”
românia
Radu Drăgușin, „tricolorul” cu cea mai mare ascensiune. Antrenorul de la Genoa, încântat după alt joc bun: „Iată cu ce impresionează Drăgușin!”

Lusitanul a încheiat: „În fiecare săptămână se vorbește despre mine, dar eu sunt liniștit, nu mă interesează ce se discută. Doar joc".

Mesaj pentru Joao Felix: „Dacă ai vrut să ne insulți, nu ai reușit"

Suporterii lui Atletico n-au apreciat însă deloc ce a făcut Joao Felix. Nici exuberanța lui după gol, nici cuvintele sale, cu atât mai puțin acel „sărut" provocator lansat spre tabăra roș-albilor nu le-au plăcut madrilenilor. Care au postat un mesaj tăios împotriva lui Felix.

„Dacă ai vrut să ne insulți, nu ai reușit. Nu ofensezi pe cine vrei, ci pe cine poți", a reacționat asociația fanilor „colchoneros". „Dacă a fost un gest de despărțire, mult noroc! Te vei alătura acelui mic grup de trădători format din Hugo Sanchez, Courtois și alții".

Joao Felix, atac la Atletico: „Dacă ei neagă asta înseamnă că mint"

Înaintea partidei din weekend, Felix a atacat încă o dată Atletico Madrid, clubul de care aparține. „Evident că prefer stilul Barcelonei. Nu doar eu, ci orice alt jucător. Dacă întrebi pe oricine, și pe cei de la Atletico, o să-ți spună că preferă să joace mai ofensiv. Dacă ei neagă asta înseamnă că mint", a declarat Joao la ESPN. Un mesaj clar că nu vrea să se mai întoarcă la Madrid!

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Îngrijorare la națională în cazul Răzvan Marin! Cădere la Empoli, rezervă în ultimele 3 etape, e în echipa „dezamăgirilor” din Serie A!
ECHIPA NAȚIONALĂ
Îngrijorare la națională în cazul Răzvan Marin! Cădere la Empoli, rezervă în ultimele 3 etape, e în echipa „dezamăgirilor” din Serie A!
Planul de 15 zile al lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe: așa vrea Florentino Perez să evite o nouă „telenovelă”
TRANSFER
Planul de 15 zile al lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe: așa vrea Florentino Perez să evite o nouă „telenovelă”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
francescoli1974
francescoli1974  •  07 Decembrie 2023, 20:04

O atitudine de om nesimțit, el aparține lui Atletico care îi plătește și o buna parte din salariu deși e împrumutat la Barcelona ;chiar dacă iese în pagubă Atletico ar trebui să-l păstreze și să joace la echipa a doua să-i vină mintea la cap,în 2 ani îl pun pe butuci de nu o să-l vrea nici Portimonense sau Santa Clara.

francescoli1974
francescoli1974  •  07 Decembrie 2023, 20:00
Postat de Rotidana pe 06 Decembrie 2023, 19:52

*** Ii merge bine la Barca si acolo va sta mult si bine...

Barca trebuie să scoată bănuțul, nu e ieftin,Atletico l-a luat cu 125 mil € iar catalanii nu cred că dispun de banii ăștia doar dacă dau mai puțin și vreun jucător la schimb.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  07 Decembrie 2023, 04:06
Postat de francescoli1974 pe 06 Decembrie 2023, 21:25

În locul lui Simeone l-as lua înapoi în iarnă și l-aș ține rezervă și în afara lotului până la sfârșitul contractului cu Atleti.Un nesimțit! Și alții au plecat la rivali dar nu au avut o astfel de atitudine.

ai gandit inainte sa scrii? sa ti un jucator platit cu (habar nu am cat) milioane in afara lotului! ca sa demonstrezi ce?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează