INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO Juventus - Roma 0-0 » Primele puncte pierdute de „Bătrâna Doamnă" în noul sezon din Serie A

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 21:45 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 12:39

Meciul dintre Juventus și Roma s-a terminat cu o remiză albă, 0-0, în etapa a 3-a din Serie A, iar astfel echipa lui Thiago Motta pierde primele puncte ale sezonului.

Rezultatele etapei a 3-a din Serie A

Cele două echipe erau în situații complet diferite înaintea întâlnirii directe din această seară. Juventus era lider după primele două etape, având număr maxim de puncte după primele două etape, datorită victoriilor obținute la scor de neprezentare atât în fața nou promovatei Como, cât și împotriva celor de la Verona.

De cealaltă parte, echipa antrenată de Daniele De Rossi se afla pe primul loc deasupra liniei roșii în clasament, având doar un punct după primele două etape. Roma a remizat în prima etapă, 0-0 la Cagliari, și a pierdut neașteptat, 1-2, etapa trecută împotriva lui Empoli.

Meci echilibrat, dar fără multe faze de poartă

Începutul de meci a fost unul echilibrat, cele două echipe impărțind momentele de dominare al jocului. Treptat, trupa lui Thiago Motta a început să pună stăpânire pe posesia balonului, însă nu a avut parte de nicio ocazie notabilă până în minutul 40, atunci când șutul trimis de Dusan Vlahovic a fost respins de portarul Svilar.

Replica „giallorossilor" nu a întârziat să apară. În minutul 44, centrarea lui Saelemaekers l-a găsit perfect în careu pe Dovbyk, însă șutul acestuia a fost blocat de către căpitanul „Bătrânei Doamne", Federico Gatti. Astfel, tabela a rămas intactă după prima repriză.

Thiago Motta a făcut o dublă schimbare la pauză. Tehnicianul italian a aruncat în luptă două dintre noile transferuri ale „bianconerilor", Koopmeiners și Conceicao. Cei doi i-au înlocuit pe Cabal și Mbangula. Acest lucru s-a dovedit a fi o schimbare care a revitalizat-o pe Juve, deoarece la doar două minute după reluarea jocului, Dusan Vlahovic a fost la un pas să deschidă scorul, însă șutul său a trecut pe lângă poarta apărată de Svilar.

După acest episod, jocul a redevenit unul echilibrat, niciuna dintre cele două echipe n-a reușit să creeze ocazii importante din care puteau marca.

În ultimul sfert de oră, jucătorii lui Motta au apăsat din nou pedala de accelerație, punând mai multă presiune pe apărarea celor de la Roma, însă cea mai mare ocazie le-a aparținut elevilor lui De Rossi. După un contraatac periculos, Angelino a trimis un șut care a trecut milimetric pe lângă poarta lui Di Gregorio.

Astfel, echipa lui Thiago Motta pierde primele puncte ale sezonului, după ce câștigase primele două etape din noul sezon. De cealaltă parte, situația este mult mai dramatică, având în vedere ca după primele trei etape, Roma a acumulat doar 2 puncte.

Etapa viitoare, atât Juventus cât și Roma vor juca în deplasare. „Bătrâna Doamnă" va merge la Empoli, în timp ce formația lui De Rossi va evolua pe terenul lui Genoa.

Clasament actualizat în Serie A:

FINAL » Juventus - AS Roma 0-0

+5 FOTO

Juventus - AS Roma, echipele de start:

Juventus (4-2-3-1): Di Gregorio - Savona, Bremer, Gatti, Cabal - Locatelli, Fagioli - Cambiaso, Yildiz, Mbangula - Vlahovic
Rezerve: Perin, Pinsoglio - Danilo, Kalulu, Rouhl, Gonzalez, Douglas Luiz, Conceicao, McKennie
Antrenor: Thiago Motta

Roma (4-3-3): Svilar - Celik, Mancini, N'Dicka, Angelino - Cristante, Pellegrini, Pisilli - Soule, Dovbyk, Saelemaekers
Rezerve: Ryan, Belluci - Zalewski, Smalling, Paredes, Shomurodov, Baldanzi, Kone, Costa, Dahl, Abdulhamid, Nardin, El Shaarawy, Sangare, Dybala
Antrenor: Daniele De Rossi

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează