INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVE Newcastle United - Manchester City, meci tare în Premier League » Gazdele egalează din penalty în minutul 57

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 11:53 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 15:48

Newcastle United și Manchester City, echipele pregătite de Eddie Howe și Pep Guardiola, se întâlnesc acum pe St. James' Park Arena, într-un meci din etapa cu numărul #6 din noul sezon de Premier League. Partida poate fi urmărita liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.

Meciurile etapei #6 din Premier League

Live » Newcastle United - Manchester City 1-1

Au marcat: Gordon '57 (penalty) / Gvardiol '35

+11 FOTO

Newcastle United - Manchester City » Echipele de start:

Newcastle United (4-3-3): Pope - Trippier, Schar, Burn, Hall - Tonali, Guimaraes, Joelinton - Murphy, Gordon, Barnes
Antrenor: Eddie Howe

Manchester City (4-2-3-1): Ederson - Walker, Dias, Akanji, Gvardiol - Lewis, Kovacic - B. Silva, Gundogan, Grealish - Haaland
Antrenor: Pep Guardiola

Stadion: St. James' Park (Newcastle)
Arbitru: Jarred Gillett

Newcastle vine după prima înfrângere din acest sezon

„Coțofenele” au început bine noua stagiune de Premier League, având 3 victorii și un rezultat de egalitate după primele 4 etape.

În runda trecută însă, trupa pregătită de Eddie Howe a suferit prima înfrângere din acest sezon, 1-3 pe Craven Cottage cu Fulham, iar astfel Newcastle a căzut până pe poziția a 6-a în clasamentul din Premier League înaintea disputei cu Manchester City.

„Cetățenii”, primele puncte pierdute din acest sezon în Premier League

De cealaltă parte, elevii lui Pep Guardiola vin la Newcastle după un adevărat „thriller” disputat în etapa precedentă împotriva principalei contracandidate la titlu, Arsenal.

Cu toate că au jucat pe teren propriu, au deschis scorul încă din minutul 9 și au beneficiat de un om în plus pe toată durata reprizei secunde, Manchester City nu a reușit să obțină decât un rezultat de egalitate în derby-ul etapei a 5-a, disputat împotriva „tunarilor”, asta după ce John Stones a înscris în cel de-al 8-lea minut suplimentar al partidei de pe Etihad, menținând-o astfel pe City în fruntea clasamentului din Premier League.

Așadar, „cetățenii” vin după 2 rezultate de egalitate pe teren propriu în toate competițiile, 2-2 cu Arsenal în Premier League și 0-0 cu Inter Milano în Liga Campionilor.

Rodri OUT pentru restul sezonului, De Bruyne incert

După aceste ultime două dueluri, Pep Guardiola a rămas fără cei mai importanți mijlocași de care dispune, Kevin De Bruyne și Rodri.

Belgianul s-a accidentat în partida cu Inter, iar Guardiola a hotărât să îl schimbe la pauză pentru a evita orice fel de risc. Conform presei britanice, accidentarea lui De Bruyne nu este una gravă, iar acesta ar putea juca chiar și în partida de astăzi.

În cazul lui Rodri însă, situația este mult mai gravă. În minutul 21 al partidei cu Arsenal, mijlocașul spaniol a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la piciorul drept și a fost nevoit să părăsească terenul, fiind înlocuit de croatul Mateo Kovacic.

Potrivit celor de la Teamtalk, Rodri va lipsi până la finalul stagiunii 2024-2025, iar Manchester City este gata să facă un transfer de urgență în această iarnă.

Conform sursei citate, pe lista „cetățenilor” s-ar afla nume precum Nicolo Barella (27 de ani, Inter Milano), Martin Zubimendi (25 de ani, Real Sociedad), Ederson (25 de ani, Atalanta) și Adam Wharton (20 de ani, Crystal Palace).

Clasament Premier League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Special
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
Superliga
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  28 Septembrie 2024, 15:53

Guardiola, fără Rodri, ești "toast". Nu mai vezi niciun trofeu. Vă halesc coțofenele, scor mincinos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează