INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fostul antrenor al lui Nico Williams vrea să-l deturneze din drumul spre Barcelona » Suma oferită lui Bilbao

Nico Williams vede tot mai aproape o plecare de la Bilbao / Foto: Imago +14   FOTO
Nico Williams vede tot mai aproape o plecare de la Bilbao / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2024 16:46 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 18:13

Nico Williams (22 de ani), extrema stângă spaniolă, e de ceva vreme pe radarul Barcelonei, care întârzie să facă o ofertă oficială lui Bilbao. Situație de care vrea să profite PSG. Marca scrie că trupa antrenată de Luis Enrique, fostul său profesor de la naționala Spaniei, ar fi gata să supraliciteze peste clauza de reziliere de 60 de milioane de euro!

Euro 2024 s-a încheiat de 9 zile și încă unul dintre starurile noii campioane continentale (al patrulea, după Alvaro Morata, Dani Olmo și Robin Le Normand) a ajuns obiectiv de top în acest mercato estival. E vorba despre Nico Williams, extrema stângă spaniolă căreia Barcelona îi tot face curte fără a face însă pasul concret spre transfer.

Fie din lipsa banilor necesari, fie din cauza faptului că gruparea azulgrana trebuie mai întâi să cedeze un jucător și apoi să-și permită angajarea altuia (mai ales că există un prag salarial al clubului), vicecampioana din LaLiga a pus afacerea pe hold (unele surse susțin că Barca are nevoie de un alt împrumut bancar). Iar pe fir a intrat deja un concurent potent foarte financiar!

Lucho îl vede pe Nico înlocuitor ideal pentru Mbappe

Cotidianul Marca, citat și de A Bola, a aflat despre interesul de ultimă oră al unui alt mare club de pe continent. Cel care l-a avut elev pe fotbalistul de origine ghaneză la naționala Spaniei preț de 20 de meciuri și care l-a debutat în tricoul Furiei Roja pe 24 septembrie 2022, la vârsta de 20 de ani, două luni și 12 zile, la 1-2 cu Elveția, îl apreciază foarte mult.

Nico Williams, în duelul din semifinale cu francezul Joules Kounde / Foto: Imago
Poză din arhiva familiei: bebelușul Nico e ținut în brațe de Inaki / Foto: Instagram
Nico Williams, împreună cu mama Maria și cu fratele mai mare, Inaki / Foto: Imago
Nico Williams, în mijlocul familiei sale / Foto: Instagram
Tatăl Felix lucra la turniceheți pe Stamford Bridge pentru a-și întreține familia / Foto: Instragram
+9 FOTO

Și-l vede înlocuitorul perfect pentru Mbappe (plecat liber la Real Madrid). Luis Enrique le-a cerut șefilor lui PSG să bată concurența și s-o determine pe Athletic să-l vândă la Paris.

PSG nu avea de gând să-l oferteze pe Lamine Yamal

Fratele mai mic al lui Inaki Williams are o clauză de reziliere de 58 de milioane de euro, dar campioana Franței e dispusă să supraliciteze începând de la 60 de milioane. Și The Athletic are informații că pentru PSG n-ar fi deloc un obstacol ca Bilbao să-și sporească pretențiile și să obțină un preț mai bun în schimbul extremei crescute în academie:

„Nico se potrivește perfect grație potențialului, vârstei, profesionalismului și condițiilor plecării sale. S-a vorbit despre interesul lui PSG pentru Lamine Yamal, însă, în niciun caz, clubul de pe Parc des Princes nu avea de gând să plătească o sumă undeva în jurul a 200 de milioane de euro".

20de selecții, 4 goluri și 6 assisturi are Nico Williams la naționala Spaniei. Dintre acestea două goluri și o pasă decisivă le-a reușit la Euro 2024

Colegii de la Bilbao trag de Nico Williams să rămână!

Lui Nico Williams îi va fi oricum greu să se extragă din mediul în care a crescut și din vestiarul lui Athletic, părăsindu-și fratele mai mare. Mai ales că toți colegii basci, în frunte cu căpitanul Óscar de Marcos, fac presiuni și insistă pe lângă el să rămână la Bilbao, așa cum a dezvăluit El Chiringuito.

Nico mai are trei sezoane de contract și cota sa de piață i-a crescut de la 60 la 70 de miliaone de euro pe portalul Transfermarkt.com. În 122 de partide în alb-roșu-negru, internaționalul iberic a reușit 20 de goluri și 26 de pase decisive.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează