INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRESCIA

Mario Balotelli i-a enervat pe cei de la Brescia » Ce au publicat pe site-ul oficial despre atacant

Mario Balotelli are noi probleme // FOTO: Guliver/GettyImages
Mario Balotelli are noi probleme // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 09:48 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 10:45

Atacantul italian Mario Balotelli (29 de ani) trece printr-o serie de momente dificile la Brescia și are noi probleme, de data aceasta cu greutatea.

Exclus din lotul italienilor, Balotelli nu a jucat deloc de la reluarea campionatului în Italia. Cunoscut pentru problemele din viața extrasportivă, atacantul a revenit la antrenamente cu mai multe kilograme în plus și nu a reușit să le dea jos. Astfel, clubul a decis să publice pe site greutatea reală a atacantului.

Gironale din Brescia scrie că joi, pe site-ul Bresciei, Balotelli avea 94,6 kilograme, dar că, după 24 de ore, a ajuns să cântărească 99,8 kilograme!Italienii notează că în acest moment Balotelli are șanse mici să mai prindă lotul echipei lui Diego Lopez și că se va antrena separat până la finalul sezonului. Pe vremea când evolua pentru Nice, În Ligue 1, vârful a fost amendat după ce s-a prezentat la reunire cu o greutate de 103 kilograme!

Transferat la Brescia în vara lui 2019, Balotelli a jucat 19 meciuri în Serie A și a marcat de cinci ori. 

VIDEO. Diferențele de alimentație între Sampdoria și Dinamo: „La Sampdoria ne duc ei la masă sau ne spun ce să mâncam, la Dinamo nu exista așa ceva”

Citește mai multe știri din Serie A:

Dennis Man, aproape de a lua calea Serie A! Patru echipe din Italia, interesante de jucătorul de la FCSB

Sinişa Mihajlovici se revoltă după meciul contra echipei lui Chiricheș: „Ne tratează de parcă am fi 11 ucigaşi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
trink
trink  •  12 Iulie 2020, 11:04

are mai multe galbene ! parca ar fi fundas!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează