INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mario Balotelli, criză de nervi în Turcia » A lovit cu pumnul un coechipier!

Mario Balotelli / Sursă foto: Twitter @beIN SPORTS Türkiye
Mario Balotelli / Sursă foto: Twitter @beIN SPORTS Türkiye

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 10:31 / Actualizat sambata, 28 august 2021 11:14

Scene neverosimile au avut loc vineri, în prima ligă a Turciei, în timpul partidei Adana Demirspor - Konyaspor, scor 1-1. Celebrul Mario Balotelli (31 de ani) a avut o nouă răbufnire care face înconjurul internetului.

Schimbat în minutul 57 cu Ezeh, după o prestație per total modestă, Mario Balotelli a avut o răbufnire violentă pe margine. Frustrat că a fost scos din teren după nici o oră, italianul a ales să se răzbune în stilul propriu pe antrenorul Samey Aybaba. 

Rebelul Balotelli a aruncat cu sticle, și-a vărsat nervii pe banca de rezerve și chiar l-a bruscat pe coechipierul care încerca să-l consoleze pe italian.

Balotelli, aventură surprinzătoare în Turcia 

Mario Balotell a semnat în iulie cu Adana Demirspor, echipă nou-promovată în prima ligă din Turcia. La 30 de ani, italianul bifează prima experiență în Turcia, după 7 luni în care nu a avut echipă. 

Balotelli a semnat un contract valabil 3 sezoane și e considerat principalul responsabil cu golurile la Adana. Ultima echipă pentru care Mario evoluase este Monza, din Serie B. 

Balotelli are un CV impresionant, care cuprinde echipe precum Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice și Marseille.

1,5 milioane de euroa ajuns să valoreze Balotelli, conform Transfermarkt. Mario are 14 goluri pentru naționala Italiei, în 36 de meciuri

Balotelli s-a logodit

Italianul Mario Balotelli nu mai e în perioada de vârf a carierei, când evolua pentru echipe precum Inter, Liverpool sau AC Milan, dar rămâne unul dintre favoriții presei.

În vârstă de 31 de ani, Balotelli e mult mai liniștit în viața privată. Italianul s-a logodit în toamna lui 2020 cu Alessia Messina, după o singură lună de când cei doi ieșeau împreună. 

Alessia are 500.000 de urmăritori pe Instagram și este o fostă vedetă a showului Big Brother, varianta din Peninsulă. O revistă din Italia îl citează pe Balotelli spunând: „Sunt logodit, sunt îndrăgostit”. Balotelli are doi copii, Pia și Lion, din două foste relații.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Erling Haaland, de neoprit și în noul sezon! Norvegianul a adus victoria într-un meci de infarct!

„Cel mai mare transfer din istoria fotbalului!” » Primele reacții după transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  28 August 2021, 19:41

daca il faci babuin esti rasist , dar el se comporta ca atare.

1423401007717559
Silviu Cordun  •  28 August 2021, 11:56

Alt papuaș frustrat cu nume european.

manowar
manowar  •  28 August 2021, 11:42
Postat de alexandru_popescu pe 28 August 2021, 11:26

Balotelli pare bun de Mimao

L-ai pupa si p-asta !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează