INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SION - ST. GALLEN 0-4

Fanii nu au mai suportat! Au dat foc unui tricou pe care era imprimat numele lui Mario Balotelli: „Dă totul pentru echipă sau pleacă!”

Mario Balotelli, atacant FC Sion.
Foto: Imago
Mario Balotelli, atacant FC Sion. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 14:30 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 15:35

Fanii lui FC Sion au răbufnit după ultimul meci al favoriților, pierdut, pe teren propriu, scor 0-4, în fața celor de la St. Gallen, partidă din runda cu numărul 22 din Superliga Elveției. 

Cel mai „șifonat” jucător al celor de la FC Sion a ieșit atacantul italian Mario Balotelli (32 de ani), scriu jurnaliștii de la calciomercato. 

Marea dezamăgire a lui Florin Răducioiu: „Cred că retragerea mea de la națională n-a fost o idee bună și-ar fi trebuit să lupt mai mult”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marea dezamăgire a lui Florin Răducioiu: „Cred că retragerea mea de la națională n-a fost o idee bună și-ar fi trebuit să lupt mai mult”

Tricoul lui Mario Balotelli, ars de fanii lui Sion, după înfrângerea suferită în fața lui St. Gallen 

În minutul 69, chiar după ce Jeremy Guillemenot a dus scorul la 4-0, fanii lui FC Sion au răbufnit. Doar un minut mai târziu, Mario Balotelli, căpitanul echipei, a fost înlocuit de Gaetan Karlen. 

Atacantul italian s-a îndreptat direct spre tunelul ce ducea la vestiare, iar câțiva fani ai lui FC Sion l-au apostrofat: „Dă totul pentru tricoul acestei echipe sau pleacă!”. Această propoziție a fost preluată și de ceilalți suporteri prezenți în tribunele stadionului, care au început să cânte: „Dă totul pentru această echipă sau pleacă”, sintagmă care a putut fi regăsită și pe mai multe bannere afișate pe Stade de Tourbillon, din Sion. 

Situația a degenerat la finalul partidei, atunci când unui tricou pe care era imprimat numele lui Mario Balotelli i-a fost dat foc. Ulterior, ce a mai rămas din acesta a fost agățat pe gardul exterior al stadionului din Sion, informează cei de la blick,ch. 

Mario Balotelli, din 2022 la FC Sion 

Mario Balotelli a ajuns în luna august 2022 la FC Sion, de la gruparea turcă Adana Demirspor. Elvețienii le-au plătit turcilor suma de 2,62 de milioane de euro în schimbul atacantului italian. 

În tricoul lui FC Sion, Mario Balotelli a adunat 12 meciuri în actuala stagiune și a reușit să marcheze de 5 ori. FC Sion foarte rău în clasament. Formația la care au mai jucat în trecut George Ogăraru și Ovidiu Herea ocupă poziția a 9-a a clasamentului, din 10 posibile, cu 22 de puncte. Sub FC Sion este numai Winterthur, cu 21 de puncte. 

VIDEO. Rezumat: FC Sion - St Gallen 0-4 

Citește și: 

Cercetătorii din Anglia susțin că arbitrii italieni sunt rasiști și pedepsesc mai drastic jucătorii de culoare!

A erupt la conferință! Răzvan Lucescu, atac vulgar: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Februarie 2023, 21:43

MB un jucator excelent ...pacat ca nu vine in Ro la Rapid ...

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  26 Februarie 2023, 19:18

Putintica rabdare, vor aparea unii lezati de "rasism" sa ii sara in aparare acestui fost jucator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează