INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ce a fost și ce a ajuns! » Mario Balotelli va semna cu un club modest din Spania

Mario Balotelli / foto: Imago Images
Mario Balotelli / foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2024 21:52 / Actualizat luni, 30 septembrie 2024 22:04

Atacantul Mario Balotelli (34 de ani) ar putea ajunge la Intercity Alicante, club care ocupă locul 15 în Liga a 3-a din Spania.

Mario Balotelli este liber de contract, după ce s-a despărțit de Adana Demirspor la începutul lunii iulie.

Mario Balotelli negociază cu un club din Liga a 3-a din Spania

Cei de la Intercity l-au ofertat pe atacantul italian, iar în acest moment așteaptă un răspuns din partea acestuia. Potrivit jurnaliștilor spanioli de la AS, șansele ca acesta să semneze cu echipa din Alicante sunt destul de mari.

Aceeași sursă susține că Intercity ar putea să îl legitimeze pe Balotelli abia din iarnă, dar fotbalistul s-ar putea alătura lotului mai devreme, pentru a se pune la punct din punct de vedere fizic.

Mutarea ar fi una extrem de neașteptată, ținând cont de nivelul la care italianul a jucat în cariera lui. A evoluat pentru echipe cu nume imense precum Inter, AC Milan, Manchester City sau Liverpool. Nici în stagiunea precedentă nu s-a mișcat rău. A reușit 7 goluri și o pasă decisivă în cele 16 meciuri pe care le-a jucat în tricoul Adanei. Sezonul său a fost unul marcat de accidentări.

Mario Balotelli în urmă cu un an: „Încă sunt cel mai bun atacant italian! Vreau să revin la națională”

În noiembrie 2023, Balotelli, când juca pentru Adana, spunea că este cel mai bun atacant italian și că ar merita să fie chemat la naționala Italiei.

„Dacă sunt bine fizic, mă consider în continuare cel mai bun atacant italian. Au jucat Raspadori și Scamacca cu Ucraina? Câte șuturi au tras la un loc? Două?

Vreau să revin și să joc pentru echipa națională. Sper mereu că voi fi convocat. Îl cunosc pe Spalletti, l-am întâlnit de multe ori. Am glumit cu el când am înfruntat Napoli într-un amical, dar nu am o relație anume cu el”, spusese Mario Balotelli, conform goal.com.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Stranieri
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Superliga
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”
Superliga
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (2)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  30 Septembrie 2024, 22:11

Ar fi putut semna cu un club modest din Romania -Rapid. Sau destul de modest - fcsb.

istet10
istet10  •  30 Septembrie 2024, 22:10

Asa de bun ca nici un club din serie B nu te vrea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează