INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Veste excelentă pentru Hansi Flick după înfrângerea cu Osasuna » Una dintre vedetele echipei este gata să revină pe teren

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 15:59 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 16:14

Barcelona a pierdut aseară pe terenul Osasunei, scor 2-4, într-o partidă din etapa cu numărul 8 din La Liga. A fost prima înfrângere din campionat din acest sezon pentru trupa lui Hansi Flick (59 de ani).

Cu toate acestea, se pare că există și vești bune pentru formația catalană.

Frenkie De Jong, aproape de revenire după accidentare

Mijlocașul olandez în varstă de 27 de ani s-a accidentat pe 21 aprilie, în meciul dintre Real Madrid și Barcelona din returul sezonului trecut, pierdut de catalani, scor 2-3.

În partida respectivă, Frenkie de Jong a părăsit terenul în prelungirile primei reprize, în urma unor probleme la glezna piciorului drept.

De atunci, batavul nu a mai bifat niciun minut pentru Barcelona și, de asemenea, acesta a ratat și prezența la Campionatul European din Germania.

Cu toate acestea, Hansi Flick a declarat că debutul lui De Jong în actualul sezon se va produce în curând.

Se pare că decizia finală ar urma să se ia luni, înaintea partidei cu Young Boys Berna din UEFA Champions League, care se va disputa marți, de la ora 22:00.

Frenkie De Jong: „Cele trei accidentări suferite la aceeași gleznă m-au afectat din punct de vedere psihic”

Mijlocașul cotat la 70 de milioane de euro de transfermarkt a declarat că a perioada de 5 luni pe care a petrecut-o departe de teren nu a fost deloc una ușoară pentru el și a precizat faptul că este nerăbdător să revină pe gazon.

A fost un proces foarte greu, pentru că să joc fotbal îmi place cel mai mult. Pasiunea mea este fotbalul și așa a fost toată viața mea. Abia aștept să revin. Când nu ai continuitate și ratezi meciuri importante, Campionatul European ... este foarte dificil. Iar faptul că am avut 3 accidentări la aceeași gleznă m-a afectat din punct de vedere psihic”, a declarat Frenkie De Jong potrivit cotidianului Mundo Deportivo.

Meciul împotriva celor de la Young Boys Berna va fi a doua partidă a catalanilor din acest sezon de UEFA Champions League. În primul meci, Barcelona a pierdut la Monaco, 1-3.

Clasament UEFA Champions League

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”
Liga 2
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează