INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OBIECTIV

Postul „vânat” de Mirel Rădoi, după demisia de la Craiova: „Muncesc să ajung să antrenez această echipă”

Mirel Rădoi // foto: Imago Images
Mirel Rădoi // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 12:37 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 12:50

Liber de contract după ce a demisionat de la CSU Craiova, Mirel Rădoi (41 de ani) a dezvăluit că visează să o antreneze pe Al-Hilal, echipă la care a jucat între 2009 și 2011.

Înainte de derby-ul dintre Al-Nassr și Al-Hilal, încheiat la egalitate, 2-2, Mirel Rădoi a oferit un interviu unei publicații saudite, în cadrul căruia a rememorat câteva momente speciale petrecute la Al-Hilal și a dezvăluit că visează ca într-o zi să antreneze acolo.

În 2009, după 9 ani la Steaua, respectiv FCSB, Rădoi a fost vândut la Al-Hilal, în Arabia Saudită, pentru 6 milioane de euro. A jucat acolo 74 de meciuri, în care a înscris 15 goluri, apoi a trecut în Emirate, la Al-Ain.

Matchday experience, episodul 14 » Batjocură de 95 de milioane de euro! Noul stadion din Ghencea a costat o avere, însă administratorul CSA Steaua nu face nimic pentru a-l eficientiza
MATCHDAY EXPERIENCE
Matchday experience, episodul 14 » Batjocură de 95 de milioane de euro! Noul stadion din Ghencea a costat o avere, însă administratorul CSA Steaua nu face nimic pentru a-l eficientiza

Mirel Rădoi: „Visez să antrenez la Al-Hilal”

„La Al-Hilal eram ca o familie. Toate trofeele pe care le-am câștigat au însemnat mult pentru mine, au fost speciale”, a spus fostul selecționer al României pentru alarabiya.net.

Apoi a dezvăluit că are ca obiectiv preluarea rolului de antrenor al Al-Hilal:

„Visez să o antrenez pe Al-Hilal, cu siguranță. Visez să antrenez toate echipele ale căror culori le-am apărat ca jucător. Știu însă că Al-Hilal este la un nivel înalt acum, așa că am de așteptat până va veni momentul potrivit. Voi continua să muncesc cu acest scop”.

În cadrul interviului, Rădoi și-a amintit și de duelurile cu marea rivală Al-Nassr: „Am multe amintiri minunate împotriva lui Al-Nassr pentru că am înscris sau pasat decisiv de fiecare dată împotriva lor, dar cele mai importante goluri împotriva lor au venit în prima manșă a semifinalelor Cupei Regelui în sezonul 2009/2010, când am câștigat cu 5-3. Am înscris golurile 2 și 5, al doilea în ultimele minute din meci”.

Echipa națională saudită a lăsat o impresie foarte bună la Mondial. Nu doar pentru e singura care a învins-o pe Argentina, campioana mondială, dar pentru că saudiților le pasă de toate detaliile din sport și toți pașii prin care se dezvoltă. Au demonstrat că fotbalul saudit este în dezvoltare. 

- Mirel Rădoi

Rădoi a antrenat-o cel mai recent pe CSU Craiova, între august și decembrie 2022. A câștigat 10 meciuri. În rest, 5 egaluri și 5 înfrângeri.

Mai multe știri de actualitate: 

Scandalul ia amploare » Agentul lui Benzema îl atacă pe Deschamps și vine cu probe: „De ce i-ai cerut să plece atât de repede?”

Pițurcă îl avertizează pe vărul Neagoe, înainte să semneze cu Craiova: „Eu auzeam prin oraș ce spunea Rotaru despre Mirel. Așa va fi și acum”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  27 Decembrie 2022, 17:31

Pasărea mălai visează. Ar vrea să ciugulească ceva petrodolari de la arabi, maseorul ăsta.

st.il.
st.il.  •  27 Decembrie 2022, 15:36

Ferească Dumnezeu/Allah pe arabi de asemenea năpastă !...

st.il.
st.il.  •  27 Decembrie 2022, 15:35

Ferească Dumnezeu/Allah pe arabi de asemenea năpastă !...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează