INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Al-Nassr a bătut palma cu RB Leipzig » Arabii scot din buzunar 45 de milioane de euro

Mohamed Simakan, în prim-plan
Mohamed Simakan, în prim-plan

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 17:20 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 18:22

Destinația fundașului francez Mohamed Simakan (24 de ani) va fi Saudi Pro League.

Pentru realizarea acestui transfer, clubul din Riyadh i-a achitat lui RB Leipzig 45 de milioane de euro. Francezul va semna un contract valabil pe 5 sezoane.

Simakan nu a fost ținta principală a celor de la Al-Nassr pentru centrul defensivei

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, starul lui PSG, Milan Skriniar (29 de ani), a refuzat să i se alăture lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Fundașul slovac a fost dorit insistent de către echipa din Saudi Pro League, dar acesta a ales să respingă mutarea în Orientul Mijlociu.

Fundașul în vârstă de 29 de ani s-a alăturat clubului parizian în vara anului 2023, fiind liber de contract după despărțirea de Inter Milano. De atunci, slovacul a bifat 32 de apariții pentru echipa lui Luis Enrique, reușind să marcehze un gol. Skriniar a câștigat un titlu de campion în Ligue 1, o Cupă și o Supercupă ale Franței alături de PSG.

RB Leipzig a confirmat că Mohamad Simakan părăsește clubul după trei ani

În trei ani la RB Leipzig, Mo Simakan a cucerit inimile fanilor și a dat totul pe teren. Este un tip grozav care se identifică pe deplin cu clubul și orașul”, a declarat directorul sportiv al celor de la RB Leipzig, Rouven Schröder. „Acum, Mo a decis că vrea să-și ducă cariera într-o altă direcție. Respectăm acest lucru și îi mulțumim pentru timpul petrecut în tricoul nostru. Ne vom aminti toate momentele uimitoare. Îi dorim toate cele bune pentru viitorul lui!", a mai precizat acesta.

Simakan a avut doar cuvinte de laudă pentru fosta lui echipă

„Pentru mine a fost o onoare că am avut șansa de a juca pentru acest club, pentru acest oraș și pentru acești suporteri. Cei trei ani petrecuți la RB Leipzig au fost incredibili și au fost cea mai bună parte a carierei mele de până acum. Am putut să mă perfecționez foarte mult și am trăit multe momente speciale aici. Desigur, cele mai importante momente au fost triumfurile din Cupa Germaniei și petrecerile uriașe de după!", a explicat fundașul francez.

Simakan a evoluat în 122 de partide pentru Leipzig în toate competițiile, timp în care a reușit să cucerească două Cupe și o Supercupă ale Germaniei.

Lutsharel Geertruida, înlocuitorul lui Simakan la Leipzig

Conducătorii lui Leipzig n-au stat mult pe gânduri și i-au găsit rapid un înlocuitor lui Simakan. Lutsharel Geertruida (24 de ani), jucător dorit și de fostul său antrenor de la Feyenoord, Arne Slot, la Liverpool, a semnat cu gruparea germană.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează