INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Nasri va fi titular împotriva lui Liverpool. Cele mai importante informaţii din Premier League înaintea etapei a doua

Samir Nasri așteaptă cu nerăbdare mutarea la Manchester City, dar va juca împotriva lui Liverpool
Samir Nasri așteaptă cu nerăbdare mutarea la Manchester City, dar va juca împotriva lui Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 22:18

Runda a doua din Premier League stă să înceapă, cu meciul dintre Arsenal şi Liverpool anunţîndu-se cea mai importată confruntare din Europa în acest weekend. Dar nu va fi singurul duel de calibru din etapa a doua a campionatului englez, pentru că Manchester United primeşte vizita celor de la Tottenham, în timp ce Chelsea va juca pe teren propriu cu formaţia lui Tamaş, West Bromwich Albion.

GSP.RO îţi prezintă cele mai importante ştiri din toate taberele angrenate în Premier Leaue. Vezi mai jos programul etapei şi cele mai importante informaţii!

Sunderland - Newcastle, sîmbătă (14:00)
Internaţionalul irlandez John O'Shea ar putea debuta în această etapă la Sunderland, dar asta nu e singura veste bună pentru managerul "pisicilor negre". De asemenea, ganezul Asamoah Gyan, golgeterul echipei din sezonul trecut, revine după o accidentare şi va juca primul său meci al sezonului.

Arsenal - Liverpool, sîmbătă (14:45)
Samir Nasri va fi titular în echipa "tunarilor", deşi transferul său la Manchester City pare să se fi rezolvat. Se pare însă că Arsene Wenger nu a dat încă "undă verde" mutării pentru că are mare nevoie de internaţionalul francez în meciul de mîine. Tehnicianul nu se va putea baza nici pe Gervinho, Alex Song (suspendaţi), Johan Djourou, Kieran Gibbs şi Armand Traore (accidentaţi).


La Liverpool, cele mai importante absenţe sînt: cea a lui Glen Johnson, fundaşul naţionalei Angliei suferind o întindere care l-a făcut să rateze şi partida din runda inauguralăşi cea a lui Steven Gerrard, care e indisponibil de cîteva luni de zile.

Aston Villa - Blackburn, sîmbătă (17:00)
Shay Given va juca primul meci în tricoul lui Aston Villa de la transferul de la Manchester City. Galezul a fost indisponibil în prima etapă. De asemenea, la Villa va debuta şI Charles N'Zogbia, adus de la Wigan în schimbul a 10 milioane de lire.

Everton - QPR, sîmbătă (17:00)
Fundaşul Seamus Coleman este singurul indisponibil al gazdelor, astfel că David Moyes se poate considera norocos, mai ales că formaţia sa n-a făcut nici un transfer în această vară. De cealaltă parte QPR se confruntă cu mari probleme, pentru că Kieron Dyer este anunţat indisponibil. De asemenea, Neil Warnock nu se poate baza pe Bruno Perone, Rob Hulse şi Jamie Mackie

Chelsea - West Brom, sîmbătă (19:30)
Andre Villas-Boas l-a pierdut la mijlocul acestei săptămîni pe Petr Cech, care va lipsi de pe gazon cel puţin 4 săptămîni. În locul său, portughezul terbuie să aleagă dintre Hilario şi Ross Turnbull. La "albaştri" ar putea debuta belgianul Romelu Lukaku, adus în cursul acestei săptămîni de la Anderlecht.

Gabi Tamaş este anunţat iarăşi titular în echipa celor de la WBA, chair dacă presa britanică l-a scos vinovat pentru înfrîngerea din prima etapă, cu Manchester. Roy Hodgson se confruntă cu mari probleme în apărare, Steven Ried şi Gareth McAuley fiind indisponibili.

Norwich - Stoke City, duminică (15:30)
Managerul lui Stoke, Tony Pullis, va face o mulţime de modificări faţă de meciul din Europa League cu FC Thun. Vor reveni la prima echipă: Asmir Begovic, Jonathan Woodgate, Glenn Whelan şi Jermaine Pennan

Wolves - Fulham, duminică (16:00)
Danny Murphy va reveni în echipa oaspeţilor după ce a fost lăsat acasă la meciul din Europa League cu Dnepr Dnepropetrovsk. Nu vor juca însă Simon Davies şi Bjorn Helge Riise, ambii accidentaţi. De cealaltă parte, "lupii" nu au nici o indisponibilitate.

Bolton - Manchester City, duminică (18:00)
Carlos Tevez şi Sergio Aguero ar putea face echipă pentru prima oară în atacul lui Manchester City. Jucătorul adus de la Atletico Madrid a avut un debut de vis în Premier League, marcînd două goluri şi dînd o pasă de gol. Tevez, golgeterul din sezonul trecut al echipei, nu a apucat încă să joace în acest sezon. Pantilimon este trecut şi el pe foaia de joc şi ar putea începe meciul pe banca de rezerve.

Manchester United - Tottenham, luni (22:00)
Patrice Evra se întoarce la prima echipă după ce a lipsit în etapa trecută din cauza unei accidentări. Sir Alex Ferguson are însă multe probleme: Rio Fedinand, Vidici, Darren Fletcher, Antonio Valencia, Javier Hernandez, Rafael şi Michael Owen sînt indisponibili.

Luka Modrici va fi titular deşi e tot mai aproape de despărţirea de Spurs. Vor lipsi însă William Gallas, Sandro, Wilson Palacios, Steven Pienaar şi Jermaine Jenas.

În etapa a doua se va mai disputa meciul Swansea - Wigan, sîmbătă, de la ora 15:00

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
avg11
avg11  •  20 August 2011, 13:49
Postat de bestofmishu pe 19 August 2011, 21:19

cica liverpool nu are probleme de lot da gerrard e accidentat de cateva luni idiotilor

Gerrard este accidentat inca de sezonul trecut, asa ca se stia ca nu se puteau baza pe el. Inca ceva, Shay Given nu este galez, ci este irlandez. O zi buna!

lucatoni20
lucatoni20  •  20 August 2011, 11:37

"Shay Given va juca primul meci în tricoul lui Aston Villa de la transferul de la Manchester City." Given a jucat si in prima etapa, avand o evolutie fantastica, reusind sa nu primeasca gol, cu cateva interventii incredibile in meciul cu fulham. "De asemenea, ganezul Asamoah Gyan, golgeterul echipei din sezonul trecut, revine după o accidentare şi va juca primul său meci al sezonului." Gyan a jucat 65 de minute si in prima etapa contra lui Liverpool. Nu stiu de unde luati voi informatiile astea, dar sigur nu le verificati.

woland
woland  •  20 August 2011, 00:26

Rio Ferdinand s-a refacut si joaca luni. iar wigan castiga cu swansea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează