INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

FOTO Unde a fost surprins Neil Lennon, la 2 săptămâni după ce a fost demis de Rapid

Neil Lennon
Neil Lennon

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 20:04 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 20:32

Neil Lennon (53 de ani) a fost dat afară de Rapid pe 20 august și înlocuit cu Marius Șumudică (53 de ani). Tehnicianul nord-irlandez nu a rezistat decât 6 meciuri pe banca giuleștenilor, perioadă în care a înregistrat 5 rezultate de egalitate și un eșec. Acesta a părăsit România și a fost surprins în Scoția.

Duminică, Celtic a învins-o fără drept de apel pe Glasgow Rangers, scor 3-0, în campionatul Scoției. Neil Lennon a fost prezent pe Celtic Park pentru a vedea succesul fostei sale echipe.

Neil Lennon, prezent la Celtic - Rangers

Tehnicianul nu a părăsit România imediat după ce a fost demis de Rapid. El a mai petrecut câteva zile în țară și a plecat în Scoția. La aproape două săptămâni după ce a fost demis, Lennon a fost surprins în tribune la derby-ul dintre Celtic și Glasgow.

Unde a fost surprins Neil Lennon, la 2 săptămâni după ce a fost demis de Rapid
Neil Lennon, prezent la Celtic - Rangers, foto: X CelticFC_Francophone

Lennon a fost jucător și antrenor la Celtic. El a cucerit 10 trofee la Celtic, printre care 5 campionate. Experiența de la Rapid s-a terminat nefericit pentru tehnicianul nord-irlandez. Adus la finalul sezonului trecut, Lennon a avut parte de un mandat eșuat în Giulești.

A schimbat sistemul, însă propunerea tehnicianului nu a dat roade. Nu a reușit să învingă pe nimeni în 6 meciuri și a fost dat afară de Dan Șucu, fiind înlocuit cu Marius Șumudică. Tehnicianul român a obținut 4 puncte în primele 2 meciuri la Rapid, victorie cu Iași și remiză în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Apropo de Neil Lennon, țin să-i mulțumesc pe această cale, fără niciun pic de ironie.
Este un antrenor străin, care din păcate nu s-a bucurat de simpatie în momentul în care a ajuns în România. Știu ce înseamnă să fii antrenor într-o țară străină. Îmi pare rău, asta e viața, dar țin să-i mulțumesc că a lucrat, probabil pentru unele transferuri făcute aici.

- Marius Șumudică, despre Neil Lennon

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
Hcm27
Hcm27  •  03 Septembrie 2024, 09:53

Pai, unde vroiați sa fie omul?Normal ca în Scoția și la meciul lui Celtic, ca nu doar la ***-Rapid, sau vorba lui Van Baestan, în vreun birt sătesc din Buzau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCSteauaBucurestiFCSB
FCSteauaBucurestiFCSB  •  02 Septembrie 2024, 23:11

sucu e de rasul tuturor, se ascunde penibil de ziaristi dupa fiecare esec. Ai ma curaj si iesi la declaratii macar. nu tu l-ai adus pe lennon sa fie profesionalism la fc ciorogarla 1923? si acu ai adus clovnul vb lui niculaie.

Van_Basten
Van_Basten  •  02 Septembrie 2024, 21:28

Intr-un birt satesc din judetul Buzau. Nu se stie cum a ajuns acolo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează