INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Patronul lui AEK, dur cu Răzvan: „Comportament provocator. Își arată nivelul, educația și cultura”

Răzvan Lucescu/ foto Imago Images
Răzvan Lucescu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2024, 14:21 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 14:29

PAOK n-a reușit decât o remiză, 1-1, duminică, pe terenul lui AEK Atena, iar antrenorul Răzvan Lucescu a făcut o criză de nervi.

Și în timpul meciului, dar și la final, Răzvan Lucescu a avut câteva ieșiri nervoase. El n-a uitat nici de faptul că în 2018 a pierdut un titlu, despre care susține că i-a fost furat, într-un duelul direct cu AEK.

OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!
RAPID
OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!

Răzvan Lucescu, tensionat la duelul cu AEK

Antrenorul lui PAOK a făcut câteva semne clare spre ultrașii atenieni, cu trimitere la acel moment. În general, a fost extrem de tensionat pe toată durata partidei și a izbucnit în momentul în care arbitrul a fluierat un fault împotriva echipei lui.

Apoi, la conferința de presă, a amintit din nou de episodul din 2018, ceea ce i-a umplut paharul patronului lui AEK, Marios Iliopoulos. Deranjat de comportamentul antrenorului român, Iliopoulos a luat atitudine luni, printr-o declarație oficială.

El îl acuză pe Răzvan de aroganță și susține că PAOK și AEK, cluburi înființate de refugiați, promovează fair-play-ul mai mult decât ce au arătat duminică Lucescu jr și câțiva dintre bodyguarzii săi.

Patronul lui AEK Atena reacționează în stil „Gigi Becali”

„Sportul este o idee mare, care inspiră tinerii și ne modelează viitorul... AEK este marea noastră idee... Grupurile de refugiați GENUINE au Cultură, Cultură și Educație, Bunuri maxime!

Au și antrenori care ar trebui să promoveze «Competiția», să respecte Idealurile și Principiile de bază, hrănindu-și jucătorii în această direcție!

Lucescu și o parte a PAOK (sper să nu fie una mare) îmbrățișează comportamentul provocator de aseară, cu gesturi, minciuni... Astfel își arată nivelul, educația, mentalitatea și cultura lor. Poate că își exprimă și îngrijorarea și confuzia cu privire la viitor....

A călări un băț înseamnă a deveni arogant. Cred că sunt cel mai bun, că nu există nimeni ca mine, că toți sunt «furnici» în fața mea. Calomnia se aruncă ușor, dar la fel de ușor și Universul o plasează la locul potrivit!

Se pare, din păcate, că «unii» judecă mai mult după astfel de fenomene decât după realitate. Vederea este a tuturor, dar percepția a câtorva...!”, scrie patronul lui AEK.

Oficialul încheie apoi în cel mai pur stil „Gigi Becali”: „TEMPLUL nostru «Agia Sofia» este și va fi TEMPLUL marelui AEK, Creștinismul, Speranța și Victoria! Cu Vulturul cu două capete care va ține Sabia și Crucea pentru totdeauna…”

Ce a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă

La conferința de presă, Răzvan Lucescu amintise de partida decisivă dintre PAOK și AEK pentru câștigarea titlului, disputată în 2018. Atunci, formației lui i-a fost anulat un gol. Patronul a intrat cu pistolul pe teren, iar meciul a fost abandonat și pierdut la „masa verde”.

„Întotdeauna este greu să evoluezi pe acest stadion împotriva unei echipe bune și puternice. Ne-am pregătit bine din punct de vedere psihic, AEK nu și-a creat atât de multe ocazii, jocul a fost echilibrat. Am dovedit că avem personalitate.

Aşa arată pasiunea mea pentru muncă. Aşa sunt eu şi aşa îmi apăr echipa. În 2018, ni s-a furat un campionat. În sufletul meu, nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat în 2018. Va continua să existe şi nu am alte comentarii de făcut”, a declarat Răzvan Lucescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”
Superliga
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”
S-a terminat ședința de la Hermannstadt. Decizie MAJORĂ în privința antrenorului Marius Măldărășanu
Superliga
S-a terminat ședința de la Hermannstadt. Decizie MAJORĂ în privința antrenorului Marius Măldărășanu
OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!
Superliga
OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (2)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  21 Octombrie 2024, 17:22

...dar el a primit educatie in comunism ...de la tatal sau membru de partid si de la scoala militiei ...omul este cu nervii ...

username_2
username_2  •  21 Octombrie 2024, 16:13

de unde educatie si cultura la beizadeaua Razvanel?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează