INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Generosul Pep Guardiola. Ce cadouri le-a făcut managerul lui Manchester City angajaților pentru munca din sezonul trecut

Pep Guardiola, foto: Getty Images
Pep Guardiola, foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 10:54 / Actualizat vineri, 30 august 2024 11:07

Pep le-a oferit câte 10.000 de lire sterline bucătarilor clubului, baristas, kinetoterapeuților, celor care se ocupă de echipament și staff-ului de securitate, pentru munca depusă în cursul sezonului trecut. În total, circa 500.000 de lire sterline.

Pep Guardiola este cel mai bine plătit angajat al lui Manchester City. Dar și cel mai generos! Potrivit tabloidului The Sun, din salariul său de 21,5 milioane de lire sterline pe an (25,5 milioane de euro), managerul spaniol i-a răsplătit pe angajații clubului cu câte un bonus de 10.000 de lire sterline (11.900 de euro), pentru munca depusă pe durata sezonului trecut.

Pep a cheltuit 600.000 de euro cu bonusurile angajaților clubului

Și nu este vorba despre staff-ul său, ci de salariații obișnuiți, cu o contibuție cât de mică la titlul câștigat în 2023 - 2024. Printre aceștia, bucătari, baristas (maeștri ai preparării cafelei), fizio și kinetoterapeuți, responsabilii cu echipamentul și staff-ul de securitate. În total, ar fi vorba de aproximativ 500.000 de lire sterline (600.000 de euro)!

Sezonul trecut, City a devenit prima echipă din fotbalul englez care a câștigat titlul în Premier League de-a lungul a patru stagiuni consecutive. „Cetățenii” au ajuns și în sferturile de finală ale Ligii Campionilor pentru al șaptelea sezon la rând, iar în ultimii cinci ani, au bifat cel puțin semifinalele Cupei Angliei!

Pep Guardiola încă nu știe dacă prelungește cu Manchester City

Pep a afirmat în mai multe rânduri, în finalul sezonului trecut, că nu știe dacă-și va prelungi contractul scadent în vara lui 2025. „Realitatea este că sunt mai aproape de a pleca decât de a rămâne. Am discutat cu clubul – sentimentul meu este că vreau să rămân acum.

Așa că voi rămâne și sezonul viitor, iar în cursul lui vom vorbi. Dar opt sau nouă ani? Vom vedea”, spunea Guardiola, după al patrulea titlu consecutiv de campion al Angliei câștigat cu City, în mai.

Responsabilii lui Manchester City i-au făcut o ofertă lui Pep Guardiola și i-au dat un ultimatum

Responsabilii clubului și-au făcut însă propriile socoteli și nu sunt dispuși să-l aștepte pe Pep prea mult. Potrivit presei engleze, aceștia i-au oferit deja o prelungire cu doi ani a contractului, până-n 2027, în condiții financiare superioare celor actuale.

Dar, în același timp, i-au cerut să se decidă până-n iarnă dacă acceptă propunerea lor. În caz contrar, Manchester City va avea la dispoziție jumătate de an pentru a-i găsi un succesor.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (1)
Shogun01
Shogun01  •  30 August 2024, 11:12

Gata, m-am hotarat, o sa emigrez si sa ma angajez la ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează