INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEŢIA

Pericol după ce FC Zürich a intrat în carantină » Sion cere oprirea imediată a campionatului!

Pericol după ce FC Zürich a intrat în carantină. Sion cere oprirea imediată a campionatului!
Pericol după ce FC Zürich a intrat în carantină. Sion cere oprirea imediată a campionatului!

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 17:21 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 17:24

Şi fotbalul elveţian se confruntă cu probleme din cauza coronavirsului. După ce Mirlind Kryeziu a ieşit pozitiv, alţi jucători şi membri au staffului s-au infectat. Partidele cu Sion şi Basel s-au amânat.

Pandemia de coronavirus ameninţă grav fotbalul elveţian. Problemele de la FC Zürich au luat amploare. Nu doar Mirlind Kryeziu ar fi ieşit pozitiv la teste, ci mai mulţi jucători şi membri ai staffului clubului. Nu există o cifră oficială a infectaţilor, doar s-a anunţat că tot lotul a intrat în izolare la domiciliu, astfel că meciurile cu FC Sion şi Basel s-au amânat. Motiv pentru care a apărut temerea că Superliga riscă să fie perturbată definitiv.

"Nu mai e timp pentru restanţe"

"Urmăm cu stricteţe recomandările primite de la Ministerul Sănătăţii al cantonului şi să luăm măsurile ce se impun", a anunţat primul club vest-european intrat în carantină. 

Dar controversatul preşedinte al lui FC Sion, Christian Constantin, care l-a vrut recent antrenor pe Mircea Lucescu, a luat foc şi a solicitat decizii cu efect imediat: "Trebuie să se oprească imediat campionatul! Am programat Cupa în august pentru că din punct de vedere medical nu se putea juca la fiecare două zile. Cum o să mai recuperăm partidele având în vedere că UEFA ne-a impus să încheiem sezonul până la 3 august? În plus, Basel joacă în Europa League".

Vezi AICI clasamentul la zi din Elveția!

PREMIER LEAGUE. Norwich, formația care l-a vrut pe Man, e prima retrogradată din Anglia! Meciul carierei pentru un englez

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează