INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Pleacă Clarence Seedorf, vine Pippo Inzaghi! » Idolul fanilor lui AC Milan, promovat de la Primavera la echipa mare

foto: Reuters +2   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 13:17

Silvio Berlusconi a ales antrenorul pentru viitorul sezon: Pippo Inzaghi, 40 de ani. Clarence Seedorf a condus echipa rossonera doar 4 luni, iar rămînerea în afara Europei a cîntărit decisiv în despărţirea de olandezul de 38 de ani.

Gazzetta dello Sport scrie că e doar o chestiune de zile, poate chiar ore, pînă cînd antrenorul echipei Primavera a clubului va fi anunţat oficial dreptul noul antrenor al lui AC Milan. Alegerea era deja făcută, deşi s-a vehiculat şi numele lui Unai Emery, tehnician care va continua şi anul viitor la Sevilla. Pippo antrenează din 2012 echipa de juniori a "diavolului" milanez.

Inzaghi şi oficialii formaţiei italiene s-au întîlnit luni seara, în jurul orei 21:00, iar discuţiile s-au întins pînă la miezul nopţii.

73 de goluri în 202 meciuri a marcat Inzaghi în tricoul lui AC Milan, echipă la care a jucat din 2001 pînă în 2012, cînd şi-a şi încheiat cariera de fotbalist

Concedierea lui Seedorf costă 10 milioane de euro!
Despărţirea de Clarence Seedorf nu e chiar simplă pentru conducerea Milanului. Rossonerrii vor trebui să plătească 10 milioane de euro, olandezul avînd contract semnat pe încă două sezoane. E posibil ca Seedorf să rămînă cu o funcţie în cadrul clubului, după cum a anunţat Berlusconi.

Clarence Seedorf, atacat din toate părţile de conducere: "E nebun!"

Seedorf a preluat-o pe AC Milan pe 15 ianuarie 2014 şi a condus-o ultima dată la meciul cu Sassuolo, pe 18 mai. Olandezul semnase pe două sezoane şi jumătate.

11 victorii în 22 de meciuri oficiale a bifat Seedorf pe banca Milanului

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Stranieri
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Superliga
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”
Superliga
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (4)
wwerko80
wwerko80  •  28 Mai 2014, 13:07
Postat de imperiul_iadului pe 27 Mai 2014, 17:12

seedorf trebuia lasat inca un sezon. sigur facea treaba buna la milan

Ce sa faca treaba buna. A jucat seedorf acolo toata viata, a facut cativa prieteni si ia dat un "cadou" berlusconi, clauza de reziliere 10 milioane. Acum urmeaza inzaghi. La anul o sa aiba si el vreo 10 milioane clauza de reziliere. Stai sa vezi.

lumpy666
lumpy666  •  28 Mai 2014, 01:48

PIPPO INJURA MAI CA LUMEA IN ITALIANA CA SEEDORF!!! -IN REST CA SI CALITATE DE POSIBIL VIITOR ANTRENOR DE SUCCES LA "AC.MILAN" NU VAD DE LOC O DIFERENTA INTRE CEI DOI MAX ATAT CA CU PIPPO O SA JOACE MAI OFENSIV DAR CA SI EXPERIENTA SUNT AMAN DOI O APA SI UN PAMANT=NU ARE NICI UNUL DIN CEI 2 CALITATEA UNUI ANTRENOR PT UN CLUB CA AC.MILAN!!! -EU A-SI LASA IN TANDEM SA LUCREZE POATE ASA AR REUSI IN REST BERLUSCONI A GRABIT CU ACEASTA DECIZIE DE DATA ASTA!!!! -FORZA AC.MILAN........!!!!

imperiul_iadului
imperiul_iadului  •  27 Mai 2014, 17:12

seedorf trebuia lasat inca un sezon. sigur facea treaba buna la milan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează