INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Preşedintele Barcelonei şochează: "Într-o zi se va face dreptate şi cu Xavi şi Iniesta la Balonul de Aur!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 ianuarie 2013 21:23

Preşedintele Barcelonei, Sandro Rosell, a făcut o declaraţie surprizătoare după ce Messi a cîştigat al patrulea Balon de Aur.

"Nu ştiu unde poate fi limita lui Messi. În fiecare an ne surprinde din ce în ce mai mult, îmbunătăţindu-şi jocul său şi pe al coechipierilor. Anul viitor probabil va cîştiga al cincilea Balon de Aur. Dar într-o zi va trebui să se facă dreptate şi cu Xavi şi Iniesta. Pentru că Messi dă goluri, e mai mult în lumina reflectoarelor. Xavi şi Iniesta merită la fel de mult aşa un trofeu, dar ăsta e fotbalul", a declarat Rosell, conform presei spaniole.

Messi a cîştigat luni seară al patrulea Balon de Aur din carieră, în gala de la Zurich, pe locul doi fiind Cristiano Ronaldo, iar pe trei Iniesta.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (19)
salaaurel
salaaurel  •  12 Ianuarie 2013, 08:58

Cred ca Rosel habar n are ce vorbește cred ca el face c..a pe gura,păcat ca face discordiei prostul.

justkvali
justkvali  •  09 Ianuarie 2013, 19:17
Postat de sasquatchro pe 09 Ianuarie 2013, 10:22

Ghinionul lui Xavi si Don Andres ca sunt contemporani cu Leo. Nu zice nimeni ca nu ar merita si ei Balonul de Aur, dar din pacate e un singur trofeu, nu se pot da 5 Baloane intr-un an, ca sa fie toata lumea multumita. Oricum, ei doi nu s-au suparat ca l-a castigat Messi, la fel cum nici Leo nu s-ar fi suparat daca l-ar fi castigat unul din ei. La Barca e chiar o FAMILIE, nu o echipa, nu un club, dar sunt putini care inteleg asta, iar altii nu vor sa recunoasca din invidie, pentru ca echipa lor favorita nu va fi niciodata decat o adunatura de mercenari pusi sa joace impreuna pe teren.

ghinionul celor mai buni mijlocasi din lume nu este ca sunt contemporani cu Messi, ci acela ca Messi se VINDE bine....totul e legat de publicitate.nu contest calitatile lui messi sau performantele sale dar nu ai cum in 2010 sa nu-i dai balonul de aur lui Xavi in conditiile in care Messi nu da un gol cu argentina la CM si xavi e declarat cel mai bun jucator de la CM!!! iar anu` asta pentru toate golurile date de messi.. sa-i faca gheata de aur si sa-l lase s-o pastreze acasa nu sa-i dea balonul de aur, Iniesta are cea mai importanta competitie a anului castigata cu spania plus ca a fost declarat cel mai bun jucator de la euro!!!!

sasquatchro
sasquatchro  •  09 Ianuarie 2013, 10:25
Postat de flaviulucianr pe 09 Ianuarie 2013, 10:17

a castigat Liga Campionilor cu Barcelona in 2006, 2009 si 2011, 2 Supercupe ale spaniei si 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor....plus numeroase premii individuale pe care nu le-am mai mentionat, daca si in 2005 a fost desemnat cel mai bun jucator din Campionatul Spaniei...jucatorul asta e o legenda vie, trebuie sa fim mandrii ca suntem contemporani cu el si a castigat la nivel de echipe tot ce se putea castiga la nivel inalt, atat la nationala Spaniei cat si la Barcelona, oare e intamplator, ca in toate succesele a fost titular si creierul echipei...unul dintre cei mai buni mijlocasi din istorie si am vazut fotbal de vreo 27 de ani, plus numeroase documentare si rezumate din 1950 incoace.

Nu am vazut niciodata un asa play-maker tehnic, lucid, cu capul pe sus, cautand intotdeauna pasa ideala, si anticipand desfasurarea ulterioara a fazei precum e Xavi. Ce a facut el pentru Barca si pentru Spania, nu va mai face cineva prea curand. Respect maxim Xavi Hernandez!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează