INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

Răzvan Marin, impecabil la Cagliari: „Și-au găsit metronomul la mijlocul terenului”

Răzvan Marin (primul din dreapta, pe rândul de jos) a fost titular la Cagliari în Cupa Italiei / Foto: X  Cagliari Calcio
Răzvan Marin (primul din dreapta, pe rândul de jos) a fost titular la Cagliari în Cupa Italiei / Foto: X Cagliari Calcio

Articol de - Publicat marti, 13 august 2024 10:52 / Actualizat marti, 13 august 2024 11:30

Internaționalul român, 28 de ani, s-a numărat printre cei mai buni jucători ai lui Cagliari în „32”-imea cu Carrarese (3-1) din Cupa Italiei. Celălalt Marin, Marius, a bifat doar prima repriză la Pisa, în deplasarea cu Frosinone (3-0), sub privirile selecționerului Mircea Lucescu.

Întors la Cagliari în această vară, după împrumutul la Empoli, Răzvan Marin a trecut cu bine „castingul” pentru primul unsprezece, în „32”-imile Cupei Italiei.

„Răzvan Marin desenează fotbalul la mijlocul terenului”

La 3-1 cu Carrarese, luni seară, internaționalul român a fost integralist în linia mediană, iar ziarele de sport din Peninsulă l-au văzut drept cel mai bun jucător al amfitrionilor. Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport și Tuttosport l-au notat cu 7, doar „Cagliarinews24.com” i-a dat 6,5.

Publicația online a scris însă la superlativ despre mijlocașul în vârstă de 28 de ani. „Marin desenează fotbalul la mijlocul terenului”, a titrat „Cagliarinews24.com”, pentru ca apoi să concluzioneze: „Cagliari și-a găsit metronomul la mijlocul terenului.

Fiecare minge care îi vine la picior este jucată cu tehnică și întotdeauna cu capul sus. De asemenea, s-a aruncat in orice spatiu liber fara minge, trecând aproape de un eurogol din semifoarfecă”.

Marius Marin a fost înlocuit la pauză de antrenorul Filippo Inzaghi

Într-un alt meci din „32”-imile Cupei Italiei, Frosinone - Pisa 0-3, selecționerul Mircea Lucescu l-a urmărit la lucru pe celălalt Marin al naționalei României, Marius. Acesta a fost titular la oaspeți, însă n-a evoluat decât în prima repriză.

La 1-0 pentru echipa sa, în minutul 38, el a văzut un cartonaș galben, iar antrenorul Filippo Inzaghi a decis să-l înlocuiască la pauză, pentru a nu risca un al doilea „galben”.

Mircea Lucescu i-a supervizat și pe Vali Mihăilă, Dennis Man și Ionuț Nedelcearu

Cu o zi înainte, Mircea Liucescu fusese în tribună la Parma - Palermo 0-1. Meci în care i-a urmărit pe Dennis Man, Vali Mihăilă, de la gazde, respectiv Ionuț Nedelcearu.

Toți cei trei internaționali români au fost titulari la echipele lor, dar Man n-a prins o zi bună și a ratat un penalty.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Nationala
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează