INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

Real l-a luat pe Callejon de la Espanyol!

Jose Maria Callejon
Jose Maria Callejon

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 23 mai 2011 19:59

Gruparea Real Madrid, care i-a transferat deja pe jucătorii turci Nuri Sahin şi Hamit Altintop, a anunţat aducerea tânărului atacant spaniol Jose Maria Callejon, de la Espanol Barcelona

 

" Real Madrid şi Espanol Barcelona au ajuns la un acord pentru transferul lui José Maria Callejon, care va evolua la clubul madrilen în următoarele cinci sezoane", a declarat Real, într-un comunicat.

Callejon, în vârstă de 24 de ani, a fost format la Real Madrid. El a venit la Espanol în 2008 şi a marcat zece goluri în 97 de meciuri şi poate evolua pe postul de extremă şi vîrf.

Totuşi, Real nu se opreşte aici în această campanie de transferuri, iar oficialii echipei pregătesc aducerea lui Kun Aguero, de la Atletico Madrid.

La capitolul "plecări", gruparea blanco pregăteşte transferurile lui Kaka şi Benzema. De brazilian s-a arătat interesată fostul club AC Milan, dar rivalii acestora, Inter.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
betrisky
betrisky  •  23 Mai 2011, 20:22

://riskybet.blogspot.com/ ://riskybet.blogsp0t.com/ Biletul zilei este in desfasurare si puteti vota meciurile pentru Biletul Zilei de maine! BAFTA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează