INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

BARCELONA. Rivaldo prevede o posibilitate extraordinară: „Messi și Ronaldo împreună la aceeași echipă”

Messi vrea să plece de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Messi vrea să plece de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2020 13:16 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 14:09

Rivaldo, fostul mare jucător brazilian, crede că, dacă Leo Messi va părăsi Barcelona, „ar fi ceva istoric să-l vezi în aceeași echipă cu Cristiano Ronaldo”.

Un nume mare al istoriei Barcelonei, brazilianul Rivaldo, comentează posibilitatea plecării lui Messi la sfârșitul actualului contract, în 2021, după cum a dezvăluit Cadena SER. Și vorbește despre o posibilitate extraordinară: Leo și Cristiano Ronaldo, cei mai buni fotbaliști ai planetei, să joace împreună la Juventus.

„Juventus ar recupera rapid orice investiție"

„Cred că unii agenți deja visează la un cuplu Messi - Ronaldo. Ar fi un «boom» mondial dacă s-ar întâmpla", a declarat Rivaldo, potrivit goal.com. „Cred că Juventus și-ar recupera rapid orice investiție cu Messi datorită imaginii, a marketingului. Ar fi ceva istoric să-i vezi în aceeași echipă".

O altă variantă pentru Messi: reîntâlnirea cu Guardiola!

Rivaldo face însă și o conexiune Messi - Guardiola la Manchester City. „Dacă se desparte de Barcelona, ar fi foarte tentant pentru Leo să lucreze din nou cu Pep, după legătura atât de puternică din trecut. Sunt convins că, la clasa lui Messi, ar putea juca și la 34 de ani cu ușurință în Premier League".

Dacă Messi ia în calcul să părăsească Barça, atunci înseamnă că se întâmplă ceva rău în vestiar. Și poate că s-a săturat de problemele care nu se mai termină la club
Rivaldo, fost jucător al Barcelonei

Citește mai multe știri din Serie A: 

VIDEO Mirel Rădoi dezvăluie ce plan are Inter cu Ionuț Radu: „Patronul i-a spus lui Olăroiu”

Vlad Chiricheș, lăudat în presa italiană: „O singură pată pe o prestaţie impecabilă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  04 Iulie 2020, 15:33

Bartolomeu şi Abidal cred ca sint problemele la Barça acum. Lupta pentru putere a pus interesul echipei pe plan secun. Minți proaspete, dornice de performanță nu de putere.

saramago
saramago  •  04 Iulie 2020, 14:36

Deja l-ați fugărit de la Barcelona ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează