INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROPUNERE DE TRANSFER

River Plate i-a făcut o ofertă surpriză unei legende a Realului! Cum a reacţionat "galacticul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 18:05

Promovaţi la finalul sezonului trecut în prima ligă după un an în divizia secundă, argentinienii de la River Plate i-au făcut o propunere surpriză unui fost "galactic", informează presa argentiniană.

Jose Maria Guttierez Hernandez "Guti" a fost ofertat de River pentru a se întoarce pe gazon, la nici o lună de cînd anunţase că se retrage din fotbal, din lipsă de oferte care să-l atragă.

Guti n-a mai jucat fotbal de nouă luni, de cînd a plecat de la Beşiktaş, pentru care evoluat doar 3 meciuri tot sezonul, dar, la 36 de ani, se află într-o formă excelentă, continuînd să se pregătească singur sau cu un antrenor personal.

Propunerea celor de la River a venit printr-un prieten al lui Guti, impresarul jucătorului argentinian de baschet Emanuel Ginobili. Partenera fotbalistului, Romina Belluscio, este argentiniancă, iar presa sud-americană specula că ea ar putea fi cheia perfectării afacerii. Romina, 33 de ani, este însărcinată, şi ar fi agreat o revenire în ţara natală.

Jucătorul a precizat însă pe profilul de Twitter că a refuzat oferta lui River: "Nu voi juca acolo, pentru că nu mă tentează campionatul Argentinei, dar le mulţumesc pentru interes. Eu vreau să evoluez în SUA, Qatar sau Dubai, acestea sînt destinaţiile prioritare, dacă voi decide să revin în fotbal".

Guti a jucat 14 ani la Real Madrid, părăsind clubul în 2010 pentru a evolua în Turcia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
dreamer123
dreamer123  •  21 Iulie 2012, 21:29

sa l ia copos

blaustein
blaustein  •  21 Iulie 2012, 19:01

Imi aduce asa putin a Claudiu "Blocnotes" Raducanu: "Eu pe o ciorba nu, cum am zis, nu pot sa vin... Eu joc doar in tarile astea: SUA, Dubai(!!!!????) sau Qatar" desi cred ca a omis China. A vazut ca i-a mers cu turcii, le-a luat banii, le-a tavalit femeile si a plecat, caci fotbal nu a jucat... a zis ca gaseste niste arabi la fel de fraieri, caci in Argentina daca s-ar duce, ar trebui sa joace si fotbal, si nu prea ii convine...

imperator
imperator  •  21 Iulie 2012, 18:58
Postat de red_nestea pe 21 Iulie 2012, 18:48

Il vrei la steaua?

Il vrei la dinam0 ?..... aaaaa, am uitat cä voi nu aveti bani ! :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează