INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

A refuzat un salariu de 4 ori mai mare ca la Roma! Cine și ce l-au întors pe Paulo Dybala din drumul spre saudiți

Paulo Dybala are 34 de goluri și 18 assisturi în 78 de partide la AS Roma / Foto: Imago
Paulo Dybala are 34 de goluri și 18 assisturi în 78 de partide la AS Roma / Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2024 19:28 / Actualizat vineri, 23 august 2024 19:49

Paulo Dybala (30 de ani), atacantul lui AS Roma, era foarte aproape să devină coleg cu Nacho (ex-Real Madrid) și Pierre-Emerick Aubameyang (ex-Marseille), dar s-a răzgândit când și tifosii gialorossii se resemnaseră cu transferul lui la Al-Qadsiah. Implorat de fani să nu plece și rugat de mamă și soție, argentinianul continuă încă cel puțin un sezon pe Olimpico.

Paulo Dybala nu va rămâne numai cu jumătatea de repriză din partida de le Cagliari în acest al 12-lea său sezon din Serie A. Atacantul argentinian a decis, în cele din urmă și după multe frământări, să-și onoreze (cel puțin) ultima stagiune din actualul contract cu AS Roma.

La Joya" era așteptat de miercuri cu avionul la scară de emisarii lui Al_Qadsiah și n-ar mai fi trebuit decât să decoleze spre Arabia Saudită ieri. Totul era deja bătut în cuie, modica sumă pe care gruparea capitolină urma să o încaseze,

3 milioane de euro, și, mai ales, banii (foarte mulți) conveniți de agentul jucătorului cu echipa din Khobar, care a câștigat în sezonul trecut liga secundă saudită. Nu mai puțin de 25 de milioane anual până în 2027!

Dybala ar fi câștigat cât Kante, Mitrovic și Milinkovic-Savic

Da, starul cu 38 de selecții și 3 goluri în reprezentativa albicelesta, campion mondial în Qatar 2022, a dat cu piciorul la 75 de milioane, deși la squadra din Cetatea Eternă e cel mai bine plătit din efectivul lui Daniele De Rossi. Șase milioane bani în mână mai ia atacantul cu 21 pe spatele tricoului până în iunie 2025, de trei ori mai mult decât Gianluca Mancini și de aproape două ori peste antrenorul Daniele De Rossi.

Acordul cu Al-Qadsiah, în virtutea căruia ar fi intrat direct în Top 10, la egalitate cu Sergej Milinkovic-Savic, N'Golo Kante și Aleksandar Mitrovic, nu s-a concretizat în angajament scris, și pentru că suporterii Romei s-au mobilizat instant și au accesat coarda sensibilă, înduplecând-l pe Paulo să mai stea.

20de milioane de euro valorează acum Paulo Dybala, al șaptelea, la egalitate cu Bryan Cristante, pe al șaptelea loc în clasamentul loc în lotul lui Daniele De Rossi

„N-am putut trăda Roma. Ne vedem duminică, la stadion!"

Și din familie a venit o mare presiune împotriva intenției argentinianului de 31 de ani de a-și face bagajele pentru Golf. Proaspăta soție, Oriana Sabatini (nepoata celebrei Gabriela, fostă campioană la tenis), dar și mama jucătorului, special venită din Buenos Aires s-au făcut scut contra hotărârii luate de Paulo.

„Nu am putut să trădez. Grazie, Roma! Ne vedem duminică, pe Olimpico", a postat sud-americanul pe contul de Instragram. Anunț întâmpinat cu multă bucurie de susținătorii fotbalistului sosit la parametru zero de la Juventus în

Prin urmare, după o lungă luptă, Dybala a ales -o pe Roma. Când se aștepta un anunț oficial pentru mutarea argentinianului la Al Qadsiah, Joya a aruncat surprinzător totul în aer, renunțând la un contract pe trei ani de 75 de milioane de euro. O ofertă monstruoasă respinsă la expeditor cu câteva cuvinte prin social media.

Un NU răsunător, comunicat deja și directorilor Romei, care nu ajunseseră încă la un acord final cu Al-Qadsiah cu privire la evaluarea cotei jucătorului, cu 123 de goluri semnate în Serie A în 325 de partide disputate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează