INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Starul Angliei, în prag de divorț! Soția sa a scos vila la vânzare în timp ce el juca la EURO 2024

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2024 20:11 / Actualizat duminica, 21 iulie 2024 20:11

Kieran Trippier (33 de ani), căpitanul lui Newcastle United, este aproape de a divorța de soția sa, Charlotte (35 de ani). În timp ce Trippier reprezenta naționala Angliei la EURO 2024, vila familiei sale din Newcastle a fost scoasă la vânzare.

Charlotte n-a călătorit alături de Kieran în Germania și l-a șters recent de la urmăriri pe Instagram pe soțul ei.

+26 FOTO

Kieran Trippier, în pragul divorțului! Vila sa a fost scoasă la vânzare în timp ce el juca la EURO

Charlotte Trippier a postat recent un mesaj prin care dă de înțeles că este pregătită de a divorța de soțul ei: „Mai devreme sau mai târziu vei trece peste nenorocirile peste care nu credeai că vei putea vreodată și va fi cel mai plăcut sentiment”.

În timp ce Kieran Trippier reprezenta naționala Angliei la EURO 2024, vila sa în valoare de 3.8 milioane de lire sterline din Newcastle a fost scoasă la vânzare, susține The Sun.

În luna mai a anului trecut Kieran Trippier a fost surprins alături de o altă femeie, sărbătorind calificarea lui Newcastle în Champions League. El și colegii lui au mers la un bar, iar căpitanul „coțofenelor” a petrecut toată seara alături de o femeie, pe care a luat-o în brațe de mai multe ori. Soția sa, Charlotte, se afla într-o vacanță în Spania la acel moment.

În luna septembrie a anului trecut Kieran Trippier și-a amânat convocarea la naționala Angliei pentru meciul cu Ucraina din calificările pentru Campionatul European din cauza unei „probleme personale”.

Starul Angliei, în prag de divorț! Soția sa a scos vila la vânzare în timp ce el juca la EURO 2024
Kieran Trippier, alături de soția sa, Charlotte. Foto: Instagram

Gareth Southgate, selecționerul Angliei de atunci, i-a permis acest lucru lui Trippier, care a plecat atunci alături de soția sa într-o scurtă vacanță în Italia.

Kieran Trippier este produs al academiei lui Manchester City, dar n-a apucat să debuteze pentru echipa mare a „cetățenilor”. Fundașul dreapta a evoluat de-a lungul carierei la Barnsley, Burnley, Tottenham, Atletico Madrid și acum la Newcastle United, unde joacă de două sezoane și jumătate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Gimnastica
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Lotul ales de Mircea Lucescu pentru Kosovo - România: a exclus doi jucători de la aceeași echipă
Nationala
Lotul ales de Mircea Lucescu pentru Kosovo - România: a exclus doi jucători de la aceeași echipă
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Diverse
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
adyy25
adyy25  •  22 Iulie 2024, 00:19
Postat de enigmaticul pe 21 Iulie 2024, 20:21

Mda......A scos la vânzare vila cumpărată cu banii lui!!! |Las-o omule, că e mai înltă ca tine, bătrână și zăludă!!!

Pai normal ca a lasat-o. Altele mai au grija de ele, se mai intretin. Dar doamnei.... i-a cam placut saorma si tonele de dulciuri. Era probabil si pe stilul ca "o viata avem". Ca atare hai sa bagam in noi cat putem.

81mada
81mada  •  21 Iulie 2024, 20:55

Ce sa faca si ea…

BindenDanDat
BindenDanDat  •  21 Iulie 2024, 20:26

Asa e când te însori cu una d'asta, made in Anglea, vorba cântecului. Nu numai ca facturile la veterinar te termina oricat ai fi tu de EPL player, dar - uite - ca ea iți poate scoate cotețul la vânzare. Intr-un fel, cu o fatsa ca a lui Trippier, parca ti-o meriți.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează