INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2026

VIDEO+FOTO Emiliano Martinez, gest scandalos în Columbia » Coloșii Argentina și Brazilia, învinși în preliminariile din America de Sud

Emiliano Martinez (32 de ani), portarul argentinienilor, a fost protagonistul unui nou episod controversat. +8   FOTO
Emiliano Martinez (32 de ani), portarul argentinienilor, a fost protagonistul unui nou episod controversat.

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2024 09:43 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2024 09:55

Brazilia și Argentina au pierdut neașteptat în preliminariile Campionatului Mondial din 2026. Selecao a cedat pe terenul Paraguayului, scor 0-1, în timp ce Argentina a plecat fără punct de pe terenul Columbiei, scor 1-2. Emiliano Martinez (32 de ani), portarul argentinienilor, a fost protagonistul unui nou episod controversat.

Brazilia a fost de nerecunoscut în fața Paraguayului. Asta deși, înaintea partidei, selecționerul Braziliei, Dorival Junior, afirma răspicat faptul că naționala lui va fi în finala Campionatului Mondial din 2026. Unicul gol al partidei a fost marcat de Diego Gomez (21 de ani) în minutul 20, după un șut spectaculos de la mare distanță.

VIDEO. Brazilia și Argentina, învinse în preliminariile Campionatului Mondial din 2026

În urma acestui rezultat, Brazilia a coborât pe locul 5 în grupă, cu 10 puncte acumulate după primele 8 meciuri. Rodrygo (23 de ani), Endrick (18 ani) și Vinicius (24 de ani), tridentul ofensiv de la Real Madrid, a evoluat în atacul brazilienilor.

Pentru Brazilia urmează meciul din deplasare cu Chile, programat pe 9 octombrie.

Emiliano Martinez, gest scandalos în Columbia » Coloșii Argentina și Brazilia, învinși în preliminariile din America de Sud
Paraguay - Brazilia, foto: Imago Images

Argentina, învinsă în Columbia

O altă surpriză a avut loc în meciul dintre Columbia și Argentina. Fără starul Lionel Messi (37 de ani), „pumele” au pierdut pe terenul Columbiei, scor 1-2. A fost reeditarea finalei Copa America 2024. Atunci, argentinienii câștigau în prelungiri, scor 1-0.

Yerson Mosquera (23 de ani) a deschis scorul pentru columbieni în minutul 25. Argentina a egalat în minutul 48, prin Nicolas Gonzalez (26 de ani). Gazdele au înscris golul victoriei prin James Rodriguez (33 de ani), care a marcat dintr-un penalty în minutul 60.

A fost al treilea eșec al Argentinei în ultimii 3 ani. Argentina rămâne pe primul loc în preliminarii, cu 18 puncte acumulate. Columbia este pe 2, cu 16 puncte.

FOTO. Dibu Martinez a comis-o din nou

+3 FOTO

Emiliano Martinez (32 de ani), portarul Argentinei, a făcut din nou un gest controversat, imediat după finalul partidei din Columbia. Portarul a lovit într-un mod violent camera de filmat care surprindea reacțiile campionilor mondiali după acest eșec.

Ales cel mai bun portar din lume în 2023, Martinez nu a putut suporta eșecul și a lovit obiectivul, vizibil furios. Este un nou gest reprobabil, după gestul lui la primirea premiului pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial din 2022.

VIDEO. Rezumatul meciului Columbia - Argentina

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Superliga
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (9)
enigmaticul
enigmaticul  •  11 Septembrie 2024, 19:21

*** DAr dacă ne uităm la fața lui, nici nu trebuie să avem prea multe pretenții de la el, doar atât îl duce ”bibilica”. A mai comis-o și la CM, iar acum a vrut iar să iasă în evidență.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  11 Septembrie 2024, 19:03

Columbia o sa fie surpriza placuta la viitoarea cupa mondiala,joaca foarte bine

Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  11 Septembrie 2024, 14:42

Mai nou, argentinienii fac prozeliti si in randul spaniolilor, vezi cazul Cucurella, un jucator disciplinat, dar modest, ca sa nu spun "mediocru"!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează