INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST

Un superstar al Barçei, impresionat de Vardy » Ce i-a cerut englezului cand s-au întâlnit

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Sebastian Popescu - Publicat luni, 03 octombrie 2016 11:39

Jamie Vardy a impresionat microbiștii din toată lumea în sezonul trecut, când prin golurile sale a ajutat-o pe Leicester să câștige primul titlu de campioană din istoria clubului.

Impresionat de atacantul de 29 de ani a fost și atacantul Barcelonei, Luis Suarez, care i-a cerut englezului să facă schimb de tricouri la pauza meciului amical din vară, pe care echipa catalană l-a câștigat în fața lui Leicester cu 4-2.

24 de goluri a marcat Vardy sezonu trecut, cu unul mai puțin decât golgeterul Harry Kane

"Când am jucat contra Barcelonei în presezon, știam că băieții vor dori toți să facă schimb de tricouri, așa că nu aveam de gând sa i-l cer cuiva. Dar, la pauză, Luis Suarez m-a întrebat dacă i-l dau eu pe-al meu," a spus Vardy într-un interviu pentru Times Magazine.

11 meciuri consecutive cu gol are englezul, record absolut în Premier League

Cariera lui Vardy este una de poveste. Atacantul de 29 de ani, care nu evoluase niciodată mai sus de cea de-a cincea divizie din Albion a ajuns în 2012 la Leicester, în Championship. Vardy s-a adaptat cu brio la rigorile diviziilor superioare și a reușit ca în doar patru ani să ajungă să câștige Premier League cu "vulpile" și să fie la un pas de titlul de golgeter.

Acest parcurs l-a propulsat și în naționala Angliei, pentru care a evoluat de 11 ori până acum, reușind să marcheze de 4 ori.

sursa: uk.sports.yahoo.com

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează