INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Victor Osimhen și-a găsit echipă în Europa » Fabrizio Romano și Gianluca Di Marzio confirmă mutarea: „Acord de principiu cu Napoli!”

Victor Osimhen (25 de ani) / Foto: Imago Images
Victor Osimhen (25 de ani) / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 18:40 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 19:35

Victor Osimhen (25 de ani), atacant exclus din lotul lui Napoli din Serie A, este aproape de o destinație salvatoare surprinzătoare, după ce în această vară au fost interesate de serviciile sale PSG, Chelsea și Al-Ahli. Galatasaray se află în negocieri avansate cu Napoli pentru împrumutul pe un an al vârfului nigerian.

Gainluca Di Marzio, jurnalist italian urmărit pe rețeaua de socializare X de peste 1,8 milioane de oameni, a anunțat pe site-ul său oficial că Aurelio De Laurentiis, președintele lui Napoli, și-a dat acordul pentru împrumutul pe un an al lui Osimhen la campioana Turciei.

Singura condiție este ca „Cim Bom Bom” să îi plătească integral salariul atacantului. Inclusiv Victor Osimhen a acceptat, astfel că în momentul de față se lucrează la condițiile finale ale mutării, conform lui Di Marzio.

Gianluca Di Marzio a dezvăluit detaliile negocierilor dintre Napoli și Galatasaray pentru Victor Osimhen

„Veste importantă pentru viitorul lui Victor Osimhen: se lucrează pentru aducerea atacantului nigerian la Galatasaray. Aurelio De Laurentiis (n.r.- președintele lui Napoli) a dat OK-ul condițiilor propuse de clubul turc.

Odată ce transferul la Al Ahli a picat, viitorul lui Victor Osimhen ar putea fi la Galatasaray. Clubul turc lucrează cu Napoli: operațiunea s-ar putea închide cu un împrumut, iar Aurelio De Laurentiis și-a dat acceptul. Clubul turc va plăti întregul salariu al fotbalistului născut în 1998.

Operațiunea a fost aprobată și din partea jucătorului. Acum Napoli și Galatasaray trebuie să stabilească detaliile și condițiile finale ale operațiunii. Au timp până pe 13 septembrie, data de închidere a perioadei de mercato din Turcia.

Odată închisă fereastra de transferuri din Italia, Napoli a decis să-l excludă pe Osimhen din lista de Serie A. Galatasaray a hotărât astfel să accelereze demersul pentru atacantul nigerian.

Mai mult, Galatasaray își propune apoi să treacă la sistemul 3-5-2, concentrându-se pe o pereche de atac formată din Victor Osimhen și Mauro Icardi (care se va întoarce în aproximativ o lună de la accidentare)”, se arată pe site-ul gianlucadimarzio.com.

Împrumutul confirmat și de Fabrizio Romano

Informația a fost confirmată inclusiv de către jurnalistul italian specializat în transferuri, Fabrizio Romano:

Galatasaray a ajuns la un acord de principiu cu Napoli pentru Osimhen! Napoli a acceptat o propunere de împrumut direct, fără opțiune de a cumpărare. 9 din cele 10 milioane euro din salariul său vor fi acoperite de Galatasaray.

Înainte să plece la Galatasaray, Osimhen își va prelungi contractul cu Napoli pentru încă un an din iunie 2026 până în iunie 2027. Conducerea napolitanilor a avut această pretenție pentru ca vârful nigerian să nu se întoarcă în ultimul an de contract, informează Sky Sports, preluat de tuttonapoli.net.

100de milioane de euro este cota de piață a lui Victor Osimhen, care va urma să devină cel mai bine cotat fotbalist pe Transfermarkt din istoria lui Galatasaray

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  02 Septembrie 2024, 21:05

Acolo a ajuns marele Osimhen ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează