INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOICOT

VIDEO Eveniment incredibil în Spania » Santander a boicotat meciul cu Sociedad! Partida a durat 30 de secunde!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 22:23

Meciul dintre Racing Santander şi Real Sociedad a durat numai 30 de secunde, după ce gazdele au refuzat să joace!

Neplătiţi de mai multe luni, jucătorii lui Santander, formaţie aflată în liga a treia, au boicotat returul sferturilor Cupei Regelui Spaniei. Aceştia au rămas la mijlocul terenului după startul partidei, iar arbitrul Gil Manzano a decis să pună capăt meciului după numai 30 de secunde, după ce s-a consultat cu căpitanul gazdelor, care l-a asigurat că el şi colegii săi nu vor juca partida în semn de protest.

Click aici pentru VIDEO!

Astfel, Sociedad, care s-a impus în tur cu 3-1, va cîştiga aproape sigur manşa secundă la "masa verde", urmînd să joace în semifinale cu Barcelona. În cealaltă semifinală se vor întîlni Real Madrid şi Atletico Madrid.

Jucătorii gazdelor au fost încurajaţi de adversari şi aplaudaţi de suporteri în momentul fluierului final al arbitrului. Aceştia au făcut turul stadionului în uralele fanilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (42)
juliusmad
juliusmad  •  31 Ianuarie 2014, 09:02
Postat de borat101 pe 31 Ianuarie 2014, 08:46

Cu ce l..a.t.uri iti tot faci gargara acolo?!? In primul rand nici o echipa din OCCIDENT nu a fugit ca LASII la vestiare numai sa fure 3 puncte la masa verde ca milogii de ci.o.rditori. Si despre arunca iara, care alt antrenor de pe aceasta planeta face semen spre Liliecii din acoperisul stadioanelor?!?.... culmea si spre Tribuna VIP/Oficiala, etc... Pe un stadion modern, unde de multe ori are intersectie Tribuna VIP cu iesirea jucatorilor in stadion, un co..c.a.lar ca Regheblat ar fi fost mancat de viu.... nu botez cu bere.

sa-ti dea lectii de civilizatie un suporter rapidist :))). sper ca nu ai baut dintr-o punguta cu lichid dubios ;)

borat101
borat101  •  31 Ianuarie 2014, 08:59
Postat de liviu14 pe 31 Ianuarie 2014, 08:08

"Eveniment incredibil in Spania"....... Ce este asa de incredibil ? Folositi niste termeni de parca a cazut luna de pe cer.

Dar ce vrei sa fie TITLU CAT CAPRA despre ti.gan.ii becali si restul mafiotilor?!? Tot poporul sa saturat de albanezii astia de vreo 10 ani incoace, gata indeajuns. Astfel de titluri trebuie sa fie pe prima pagina in toate ziarele dintr'o Romanie corupta, nu negativismul si propaganda ti.g.aneasco-comunista de la steaua.

borat101
borat101  •  31 Ianuarie 2014, 08:53
Postat de gabriv pe 31 Ianuarie 2014, 08:08

Aia au ceeea ce se cheama "cohones", nu se prosterneaza in fata "stapanilor"!!!!

Asa este, intr'o Romanie cu un astfel de fotbal corupt jucatorii au stapani din toate unghiurile: patroni, samsari (asa zisi agenti de fotbal), casele de pariuri, interlopi din galerii, etc...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează