INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEL MAI BUN DINTRE CEI MAI BUNI

VIDEO Messi rămîne cel mai bine cotat jucător din lume şi în 2012. Cel mai scump român, nici măcar în Top 50!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 12:57

În vîrstă de 24 de ani, argentinianul celor de la FC Barcelona, Lionel Messi, rămîne cel mai bine cotat jucător din fotbalul mondial şi în 2012, cu o sumă de transfer de domeniul SF pentru echipele din România.

Cu 100 de milioane de euro trecute în dreptul valorii sale, nu este ajuns nici măcar de Cristiano Ronaldo, portughezul "galacticilor" fiind la 10 milioane de euro distanţă de Balonul de Aur.

Vîrful Barcelonei a venit în Spania în urmă cu 12 ani, transferat gratis de la Club Atletico Newell's Old Boys şi a uimit întreaga planetă cu evoluţiile sale, pentru care a primit 3 Baloane de Aur. În acest sezon a înscris 29 de goluri în 28 de partide, fiind considerat un om de bază a catalanilor. VEZI MAI JOS CE POATE FACE CU MINGEA!

1.Lionel Messi (FC Barcelona) - 100 de milioane de euro
2.Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 90 de milioane de euro
3.Andres Iniesta (FC Barcelona) - 65 de milioane de euro
4.Cesc Fabregas (FC Barcelona) - 54 de milioane de euro
5.Wayne Rooney (Manchester United) - 54 de milioane de euro

Cel mai valoros român, nici măcar în Top 50

Gabi Torje (Udinese) şi Cristi Chivu (Inter) îşi dispută titlul pentru cel mai scump jucător român. Cotaţi la cîte 6 milioane de euro, situaţia celor doi jucători este asemănătoare. Nici unul nu mai prinde locul de titular la echipa de club. În ianuarie anul trecut, Chivu (31 de ani) era cotat la 11 milioane de euro.

Aflaţi la o diferenţă colosală de primul loc, Torje şi Chivu nu prind nici măcar un loc în Top 50 al celor mai valoroşi jucători din lume.

*sume conform transfermarkt.de

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Incredibil! Jucătorul de la CFR a vrut să-l bată pe Petrescu: „Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în ușă și am țipat. Niciodată nu m-a «halit» și nici eu pe el”
Superliga
Incredibil! Jucătorul de la CFR a vrut să-l bată pe Petrescu: „Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în ușă și am țipat. Niciodată nu m-a «halit» și nici eu pe el”
OUT din lotul naționalei » Jucătorul s-a întors singur în România
Nationala
OUT din lotul naționalei » Jucătorul s-a întors singur în România
Convins de FRF! Golgeterul român a acceptat: „O onoare să joc pentru țara părinților mei!”
Nationala
Convins de FRF! Golgeterul român a acceptat: „O onoare să joc pentru țara părinților mei!”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (5)
lupopa
lupopa  •  12 Ianuarie 2012, 17:06
Postat de b0gdan_88 pe 12 Ianuarie 2012, 17:01

Unde sunt fanii cr7 ???? Ies afara ca ghioceii, doar primavara !!!

nu is fan ronaldo dar dintre cei 5 doar pe ronaldo si fabregaz sau dat bani adevarati , restu is doar cotele lor in bani , nu ii sigur ca o sa dea cineva atata , dar pe ronaldo si fabregas cineva a dat , deci ii o mica diferenta , bafta all

b0gdan_88
b0gdan_88  •  12 Ianuarie 2012, 17:01

Unde sunt fanii cr7 ???? Ies afara ca ghioceii, doar primavara !!!

alex_cirus
alex_cirus  •  12 Ianuarie 2012, 16:06

cum sa pui pe torje in clasament egal cu chivu sa zic pai torje nici makr nu joaca asa ca nici macar 1 milion nu face,nu conteaza suma cu care a fost transferat ci conteaza cota la care este si cred ca Udine si-a luat o mare teapa cu el...legat de diferenta dintre messi si romaldo...nu inteleg pe ronaldo parca au dat 90 mil si tot la valoarea aia este? trebuia sa fie undeva la 60-70 mil ronaldo pentru ca nu este decisiv in emciurile vitale pt echipa lui ...deci messi ar trebuii sa fie cel putin 150 mil evaluat sau cel putin la 100 mil distanta de ronaldo pentru ca asta e diferenta dintre cei 2...ronaldo cu gura messi cu trofeele...:P

Vezi toate comentariile (5)
Comentează