INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCORONAREA CAMPIONILOR SPANIEI

VIDEO Mourinho îngenunchează în faţa jucătorilor săi! Vezi aici cele mai tari momente de la încoronarea Realului

Cristiano cu Nuhazet
Cristiano cu Nuhazet

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 23:16

Astăzi este ziua celui mai titrat club din fotbalul spaniol şi a fost votată "Cea mai de succes echipă din secolul XX". Real Madrid a primit cel de-al 32-lea titlu din istoria de 110 ani a clubului.

"Galacticii" s-au înfiinţat în 1902 şi au reuşit să cîştige 32 de titluri, 18 cupe şi 8 supercupe ale Spaniei, dar şi o cupă a ligii.  Si pe plan internaţional Real Madrid s-a remarcat, fiind deţinătoarea recordului în ceea ce priveşte numărul de trofee cîştigate. "Albii" au cîştigat de 9 ori Liga Campionilor, de 2 ori Cupa UEFA, 3 cupe intercontinentale şi o supercupă a Europei.

Jose Callejon a făcut show aseară la decernarea titlului de campioni ai Spaniei şi i-a făcut intrarea în scenă lui Jose Mourinho. Acesta chiar a sărit în spatele portughezului, la fel cum a făcut şi la meciul cu Valencia.  Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său unui fan cu dizabilităţi.

Un moment incredibil a fost atunci cînd Jose Mourinho a fost invitat să urce pe podium alături de jucătorii săi. Portughezul a îngenuncheat în faţa acestor şi le-a mulţumit pentru performanţele obţinute alături de ei.

VEZI AICI IMAGINI DE LA DECERNAREA TITLULUI ÎN SPANIA!

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
ernesto365
ernesto365  •  14 Mai 2012, 22:30

de asta e cel mai bun antrenor al momentului! la omul asta si gesturile sunt facute calculat,toate la momentul potrivit.

unmaker
unmaker  •  14 Mai 2012, 18:46

frumos

detoatepttoti
detoatepttoti  •  14 Mai 2012, 17:11

HASTA EL FINAL VAMOS REAL !!! :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează