INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

GALERIE FOTO Viitoarea adversară a celor de la FCSB, umilită în derby-ul local » Nu a avut nicio șansă împotriva marii rivale

Rangers, viitoarea adversară a celor de la FCSB din Europa League, a fost umilită de marea rivală Celtic, scor 3-0, în runda cu numărul 34 din prima ligă din Scoția. +12   FOTO
Rangers, viitoarea adversară a celor de la FCSB din Europa League, a fost umilită de marea rivală Celtic, scor 3-0, în runda cu numărul 34 din prima ligă din Scoția.

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 16:17 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 17:15

Rangers, viitoarea adversară a celor de la FCSB în Europa League, a fost umilită de marea rivală Celtic, scor 3-0, în runda cu numărul 34 din prima ligă din Scoția.

FCSB o va înfrunta pe Rangers în Europa League. Campioana României se va deplasa pe Ibrox pe data de 24 octombrie, iar partida se va juca de la ora 22:00.

„Old Firm” se anunța extrem de spectaculos, la fel ca oricare derby dintre cele mai galonate echipe din Scoția.

Ianis Hagi, trecut pe linia moartă de antrenorul Philippe Clement, nu a făcut parte din lot.

Rangers, umilită de Celtic în prima ligă din Scoția

+7 FOTO

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru Rangers. În minutul 17, japonezul Maeda l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut din marginea careului.

Chiar înaintea pauzei, Furuhashi a marcat pentru 2-0, după o combinație frumoasă cu Taylor.

Callum McGregor a fost cel care a închis meciul. În minutul 75, a tras puternic de la aproximativ 25 de metri, fără să îi dea vreo șansă portarului Butland.

Gigi Becali vrea să discute cu Gică Hagi pentru Ianis

După calificarea în Europa League, Gigi Becali a declarat că va lua legătura cu Gică Hagi pentru a-l aduce pe Ianis la FCSB. Pentru ca oferta să fie cât mai convingătoare, patronul campioanei este gata să îl bage titular pe Ianis în toate cele 8 meciuri din Europa League.

„O să vorbesc cu Gică, dacă vrea, facem o înțelegere. Uite, mă oblig să joace Ianis titular în toate cele 8 meciuri europene. Și Gică să hotărască schimbarea lui, să decidă el când iese de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (8)
gannicus1
gannicus1  •  01 Septembrie 2024, 22:49

Ranger -Celtic 0-3 ,the coach sa gaffeur clement are o echipà de 2 lei cu gioarse care aleargà cu capul in pamànt ,nu stiu sà dea o pasà ,un dribling, sànt haotici gen Cerny care joacà in locul lui Ianis care fàcea un joc perfect cu Tavernier ...deci voi fi profet belgianul va iesi pe usa din dos màine ...e tare doar in declaratii pe youtube.

chepandy777
chepandy777  •  01 Septembrie 2024, 18:15

De juca Hagi cistigau la sigur

username_2
username_2  •  01 Septembrie 2024, 17:28

marele antrenor oh my darling Clementine, nu-l prinde paltonul la Rangers, pleacă urgent și revine titular Ianis, decarul nostru

Vezi toate comentariile (8)
Comentează