Comentarii (65)
126841647881829
Lili Balmos  •  16 Iulie 2018, 10:28

Bravo,Franta,pentru minunata performanta!Are jucatori cu origini diferite,si ce daca?Bravo acestei natiuni ca stie sa-i creasca si sa investeasca in ei!Presedinta Croatiei mi s-a parut foarte naturala,nu vad ceva in neregula in faptul ca s-a bucurat la sfarsit...avea si de ce sa se bucure,Croatia a reusit cea mai frumoasa performanta din istorie!Am vazut si cum s-au bucurat belgienii,cum si-au primit acasa jucatorii...mi se pare ca este,cumva,acelasi lucru!Cu sau fara caricaturi si chestii de genul"fratii nostri croati"(parca era"fratii nostri sarbi"??!!),Franta a fost mai puternica mental si ,in general,mai bine inchegata ca si echipa,mai disciplinata.A invins Argentina,Uruguay,a jucat ceea ce trebuia sa joace si a castigat!Restul-gen comentariile dlui Stoichita de dupa meci-sunt doar istorie si neputinta de a-ti depasi limitele!

986379311381755
Lengyel Adrian  •  16 Iulie 2018, 10:27

*** e *** ***!!! Franta a avut o gramada de colonii in Africa (si nu numai) dar acum a devenit la randul ei o colonie!! Si nu stiu de unde a-ti scos tampenia aia cu 6.8% cand dupa ultimele statistici 70% din populatia Frantei e metisa!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  16 Iulie 2018, 10:26

In numele de acum celebrei sintagme "politically corectness",***(ca destui altii)le face ghiveci.Exceptand derapajele in abordare,nu e nimic rasist sau imoral ca foarte multi sa isi exprime dezamagirea in privinta nationalelor invadate de alogeni.Mult mai trist este insa ca in sinea lor,cu adevarat, nici cosmopolitii astia nu cred o iota din pozitiile publice pe care le adopta...Iar peste toate,lumea va merge inainte cu toate aceste divergente de opinii,asa ca nu vad unde e marele deranj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sandi
sandi  •  16 Iulie 2018, 10:15

:))))) e doar o gluma sa fim seriosi :)))))

xclx
xclx  •  16 Iulie 2018, 10:08

!. De ce nu este semnata prostia asta? 2. Acuma este rasista caricatura? Bine ca la originala ziceati ca este doar o gluma...

• 1
  • •••
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează