INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MARIBOR - U CRAIOVA

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Cine transmite la TV meciul Universității Craiova din Conference League. Se vede pe un post inedit

Cele mai spectaculoase imagini din Universitatea Craiova - UTA / Foto: Facebook @UCVOficial
Cele mai spectaculoase imagini din Universitatea Craiova - UTA / Foto: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2024 14:27 / Actualizat joi, 25 iulie 2024 17:48

Oficialii grupării din Bănie au pistonat de mai multe ore ca meciul de diseară de la Maribor cu Universitatea Craiova să poată fi la TV, pe Antenă. Conducătorii juveților au avut succes în demersul lor. Și au confirmat, practic, informația oferită de GSP, meciul va fi live pe Antena Stars!

NK Maribor - Universtatea Craiova este diseară de la ora 21:15 în Slovenia, în manșa tur din turul II preliminar al Conference League. Universitatea Craiova începe diseară în Slovenia ascensiunea pentru grupele competiției.

Oltenii joacă împotriva celor de la NK Maribor, de la ora 21:15, returul fiind joia viitoare în Bănie. Meciul este la TV pe Antena Stars și liveTEXT pe GSP.RO. În urmă cu câteva momente, gruparea din Bănie a confirmat informația GSP.

UPDATE Ora 14:40 / Universitatea Craiova și-a anunțat fanii că meciul va fi televizat

„NK Maribor - Universitatea Craiova va fi transmis în direct pe postul TV Antena Stars, de la ora 21:15 (20:15 - Slovenia)”, au transmis oficialii clubului pe canalele de comunicare ale clubului.

Iar vestea a fost primită cu mult entuziasm de către suporterii olteni.

Meciul Craiovei va fi pe Antena Stars

Conform surselor GSP.ro, oficialii clubului din Bănie au pistonat de mai multe ceasuri pentru ca Antena Group să fie de acord ca duelul din Slovenia să fie vizibil și la TV pentru suporterii alb-albaștrilor.

„Cred că avem șanse să fie un demers cu succes. Probabil, spre ora de disputare a partidei va veni și un răspuns din partea Antenei. Oricum, sperăm și suntem optimiși că va fi un răspuns pozitiv. Suporterii Universității Craiova și-au exprimat dorința în mod expres ca meciul să fie și la TV”, au transmis oficialii clubului încă de la prânz.

Surse din lumea fotbalului afirmă că meciul va fi live pe Antena Stars! Un anunț oficial va fi făcut în curând.

Trebuie să fim foarte motivați, să fim lei cu adevărat în teren, să ne luăm prada la fiecare meci
Constantin Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova

Comunicatul Universității Craiova, azi: „Depunem toate eforturile ca meciul să fie live pe TV”

În jurul prânzului, reprezentanții Craiovei au emis un comunicat prin care și-au informat fanii de faptul că televizarea meciului nu depinde de ei. Aceasta întrucât au primit foarte multe mesaje din partea suporterilor.

„Am intrat în ziua în care începe aventura Științei în Europa și sutele de mii de suporteri alb-albaștri încă nu știu dacă pot urmări la televizor meciul din această seară, de la Maribor. Având în vedere această situație, dorim să clarificăm un aspect important, astfel încât să nu existe nicio urmă de îndoială privind ceea ce se va întâmpla la sfârșitul zilei.

Universitatea Craiova nu are nicio pârghie de a influența postul de televiziune care a achiziționat dreptul de difuzare al partidei din deplasare. Cu toate acestea, reprezentanții clubului depun toate eforturile pentru ca postul de televiziune să difuzeze partida Live, pe TV, nu doar exclusiv, pe platforma online de streaming.

Avem toată încrederea că, împreună cu conducerea Antena Group, vom ajunge la un numitor comun și suporterii Științei nu vor fi privați de vizionarea celui mai important meci al acestui început de sezon”, au transmis oficialii clubului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (131)
CSU_nu_este_Stiinta
CSU_nu_este_Stiinta  •  02 August 2024, 17:47
Postat de terra.nova pe 29 Iulie 2024, 09:43

Asta esti tu gigele tocmai de asta iti dai calde cu vigobella si dontlookback :)) zici ca nu poti sa pui dovada video ca esti in UK huhh? :))) ce lefterica penibil

cs mogosoaia mai joaca in Europa, suflet inchiriat ? Meciuri preliminare au fost astea, suflet inchiriat!

CSU_nu_este_Stiinta
CSU_nu_este_Stiinta  •  29 Iulie 2024, 20:14
Postat de ultrasStiinta pe 25 Iulie 2024, 19:59

***: voi începeți mai târziu - și jucați numai de la ora 11… la drobeta…..

suflete inchiriate astia de la cs mogosoaia.

kuba
kuba  •  29 Iulie 2024, 09:44
Postat de terra.nova pe 29 Iulie 2024, 09:24

Te-ai trezit la 5:59 "oră Angliei" direct pe gsp? BAHAHAHAHHA ce rusoaica ti-ai luat gigele. Ti-am spus sa imi raspunzi doar dupa ce pui videoul din UK :))

Gata Jenovele sejurul in apartamentul "penhāuse" a lui PieleaNul!? Ai bagat ceva sejurul asta in buzze? Ahhhhhhh

Vezi toate comentariile (131)
Comentează