INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a răbufnit înainte de debutul CFR-ului în Europa: „Dacă zic adevărul sunt luat la mișto!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj. FOTO: Ionuț Iordache (GSP.RO) +50   FOTO
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj. FOTO: Ionuț Iordache (GSP.RO)

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2024 11:55 / Actualizat joi, 25 iulie 2024 12:55

CFR Cluj începe în această seară drumul european din acest sezon. Trupa lui Dan Petrescu o întâlnește pe Neman, locul 3 din Belarus, în primul meci din turul doi preliminar al Conference League. Duelul începe la 20:30, va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Dan Petrescu (56 de ani) e gata să înceapă cu dreptul experiența din Conference League cu CFR Cluj. A recunoscut la conferința premergătoare meciului că „suntem supărați după meciul din Giulești, chiar dacă am câștigat un punct”.

Dan Petrescu: „Dacă zic eu ceva o să spună că am inventat”

Întrebat de așteptările meciului cu Neman Grodno, Petrescu a spus că „despre adversarii CFR-ului se scrie puțin, iar dacă zic eu ceva o să spună că am inventat... Nici nu știu ce să mai zic. Dacă zic adevărul vă supărați sau sunt luat la mișto!”.

Apoi a intrat în detaliile adversarului spunând că „este o echipă în plin campionat, a jucat 15 meciuri”. „Joacă un 4-4-2, sunt agresivi, au acelaşi antrenor de opt ani. Practic el e patronul, el decide... Ca antrenor să stai opt ani înseamnă că ai valoare”, a comentat antrenorul.

+45 FOTO

Și a precizat că adversarii din această seară „au şansa a doua, dar nu au nimic de pierdut”. „Dacă noi nu dăm sută la sută ne va fi foarte greu. Numai aşa avem o şansă să ne calificăm mai departe”, a explicat Petrescu.

Mesaj pentru patronul Varga: „Să nu simt că echipa slăbește”

„Bursucul” n-a evitat să vorbească și despre problemele pe care acesta le are la echipă și i-a transmis din nou un mesaj patronului Nelu Varga căruia i-a cerut jucători.

Nu e uşor să joci din trei în trei zile. Eu sunt obişnuit, de aia eu am cerut mereu jucători mulţi, doi pe fiecare post, ca să fac schimbări fără probleme. Să nu simt că echipa slăbește”, a spus acesta.

Campania de transferuri a început cam târziu. E posibil să mai vină doi, trei, patru jucători în zilele următoare. Voiam să-i am mai de mult. Fără jucători e greu. Trebuie să ne acoperim dacă vor pleca jucători, dar pretențiile sunt mari aici. Cel mai important este să ne calificăm

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Andrei Artean: „Nu suntem la capacitate de sută la sută”

Andrei Artean (30 de ani) va debuta și el în Europa, în tricoul celor de la CFR Cluj. „Aşteptăm acest meci cu multă dorinţă, multă încredere, pentru că este foarte important pentru noi toţi”, a spus mijlocașul.

Dan Petrescu a răbufnit înainte de debutul CFR-ului în Europa: „Dacă zic adevărul sunt luat la mișto!”
Andrei Artean

Cu siguranţă nu suntem la capacitate de sută la sută pentru că sunt mulţi jucători noi la echipă, aşa cum sunt şi eu. Iar ca să construieşti o echipă durează, nu e aşa de uşor. Sperăm să facem un meci bun. Întâlnim o echipă bună şi mai omogenă decât noi”, a mai precizat Artean.

Tehnicianul a încheiat declarația de la conferință precizând că „sperăm ca noi să câştigăm”, mai ales că CFR Cluj este favorita caselor de pariuri în duelul cu Neman Grodno.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
raspunzel
raspunzel  •  25 Iulie 2024, 15:27

Danule...ce vrei ma sa zica de amaratii astia? Ca au 5 participari europene si in 4 au fost eliminati din primul tur in care au participat ... cam ca cfr cu pyunic erevan sau dandanaspor ( pt cei care se viseaza inteligenti si vor sa comenteze ..e diferenta intre primul tur preliminar si primul tur in care participi )? Ca in toata cariera lor europeana au eliminat doar 2 formatii ...una din Liechtenstain si una din Malta? Ca au facut 20 de ore pe drum cu autocarul ( banuiesc ca nu au aflat ca s-a inventat avionul) :))) Adversar greu...mare performanta daca ii elimini :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează