INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  REPLICĂ

Reacția lui Dan Petrescu, după ce Mihai Stoica i-a transmis: „Fii și tu bărbat o dată!”

De câteva zile, Dan Petrescu și Mihai Stoica poartă un război rece, manifestat prin declarații acide la adresa celuilalt. +36   FOTO
De câteva zile, Dan Petrescu și Mihai Stoica poartă un război rece, manifestat prin declarații acide la adresa celuilalt.

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2024 09:56 / Actualizat vineri, 16 august 2024 10:15

De câteva zile, Dan Petrescu și Mihai Stoica poartă un război rece. După partida de aseară cu Maccabi Petah Tikva (1-0), antrenorul CFR-ului, a oferit o nouă reacție.

Înaintea manșei decisive cu Maccabi Petach Tikva, câștigată în cele din urmă de CFR Cluj cu 1-0, grație reușitei lui Kresic, Dan Petrescu a discutat și pe marginea eșecului celor de la FCSB din turul trei preliminar al Champions League. Roș-albaștrii au pierdut cu 3-2 în fața celor de la Sparta Praga.

„Bursucul” a făcut referire și la unele declarații ale lui Gigi Becali, patronul bucureștenilor, înaintea partidei de pe Stadionul Steaua. Însă nu i-a dat numele patronului campioanei.

Din declarațiile date de conducători, FCSB era deja calificată în play-off, după primul tur. O mare greșeală. Cei de la FCSB au păţit acest lucru în prima repriză, au fost siguri că meciul va fi uşor. Ştiu că supără atunci când zic adevărul, dar aceasta este realitatea. Acolo au fost două greşeli personale, iar după aia experienţa s-a văzut”, a fost declarația lui Dan Petrescu.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a reacționat imediat, fiind deranjat de afirmațiile tehnicianului „feroviarilor”, alături de care a cucerit un titlu, în perioada Unirea Urziceni. Oficialul campioanei i-a cerut imperativ lui Petrescu să vorbească strict despre Becali, când e cazul, și să nu mai generalizeze.

Dacă îi zic ceva, iar se supără. Se apucă el să vorbească despre noi. Spune despre Gigi, dacă ai vreo problemă! Se apucă Petrescu să vorbească. Se face de râs! Cele mai bune echipe le întâlnește el. Cu ce trebuie să vină adversarii, cu trotinetele, ca să fie echipă pe care să o bată Petrescu?!

Se apucă el să vorbească... nu înțeleg ce vrea! Îl pune pe Neluțu: «Sună-l pe MM că nu se poate, se ia de mine». Păi, taci din gură, că vorbești prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta»! Fii bărbat, Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai vorbi la modul general, fii bărbat și tu! Extraordinar!

- Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, în studioul Prima Sport

Dan Petrescu, replică pentru MM Stoica: „E democrație! Fiecare e liber să spună ce vrea”

Întrebat după meciul de aseară despre reacția lui Stoica, Petrescu a reacționat.

„Fiecare zice ce vrea. Înainte de meci, eu am zis adevărul. Fiecare e liber să facă ce vrea, e democrație. Eu mereu îmi apăr echipa mea și zic ceea ce cred, fără să îmi fie frică de nimeni", a fost replica scurtă a lui Dan Petrescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Superliga
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
Superliga
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (8)
Fazy
Fazy  •  17 August 2024, 03:20

Lăsa-ți postări de genul.jiji se vedea deja cu 70 milioane de euro ,că iese din grupă! Până la urmă, pierde cu austriecii, și joacă ca cfr pe 3 milioane

eugenrc
eugenrc  •  16 August 2024, 17:56

Pai din cate am observat, la FCSB conducerea e compusa dintr-o singura persoana, Becali. Nu inteleg de ce se supara MM. Dan Petrescu nu s-a referit la cei cu functii de conducere. S-a referit la cine ia ultima decizie. Aceea e conducerea. In rest de acord 100% cu Petrescu, exact asa am gandit si eu cand l-am auzit pe Berbecali dupa meciul de la Praga. Daca omul asta avea si minte pe masura banilor pe care ii are era campion an la rand. Macar memorie daca avea tot era bine ca m-am plictisit eu de cate ori a recunoscut ca a vorbit gura fara el si a facut mai mult rau.

legio.sud
legio.sud  •  16 August 2024, 14:53
Postat de Rotidana pe 16 August 2024, 10:32

Are dreptate MM! Lui Danut, trebuit sa-i arate Radu Niculescu cum trebuie sa fie un barbat...

Omul este altruist … rar găsești bărbați însurați și altruiști , ha , ha , ha …

Vezi toate comentariile (8)
Comentează