INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MACCABI PETAH TIKVA - CFR CLUJ

Dan Petrescu, speriat după turul cu Maccabi Petah Tikva: „Sunt îngrijorat! Am suferit mult”

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2024 00:18 / Actualizat vineri, 09 august 2024 00:23

Dan Petrescu (56 ani) este îngrijorat în privința returului cu cei de la Maccabi Petah Tikva.

CFR Cluj s-a impus în prima manșă a turului trei de Conference League, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost reușit de Karlo Muhar, în minutul 9. Trupa din Gruia a început în forță partida de la Sofia, însă s-a retras în partea secundă. Cu toate acestea, câștigătoarea Cupei Israelului nu a reușit să amenințe serios poarta lui Sava. Returul va avea loc pe 15 august.

Dan Petrescu: „Sunt conștient că vom avea un meci greu săptămâna viitoare”

A fost doar primul meci, sunt conștient că vom avea un meci greu săptămâna viitoare. Am suferit mult în partea secundă, Maccabi e o echipă foarte bună: au dispus de vreo 8 jucători, care au fost la echipa națională. Am ratat niște ocazii incredibile, trebuia să fie 3, 4-0 în prima repriză. La acest nivel, nu ai voie să ratezi astfel de ocazii.

În repriza a doua, am suferit, însă am mai avut 2-3 ocazii pe contraatac. Scorul de 1-0 este mic, la ce s-a jucat astăzi, puteam câștiga la o diferență mult mai mare. Ne-am făcut returul mult mai greu, vreau să țin echipa de astăzi și pentru partida de joi. Prioritatea este Europa, chiar dacă nu stăm foarte bine în campionat. Avem nevoie de victorie în această etapă. Sunt fericit pentru rezultat, dar și pentru atitudine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Nu era stilul meu, eu nu am zis să ne apărăm, însă atât am putut pe final. I-am băgat pe Fica, Michael și Postolachi, vrând să facem pressing. A fost greu, cald, ei au pasat între linii. Gândiți-vă și la vârsta unor jucători, peste 35 ani... nu este ușor să menții un anumit nivel. Per total, prima repriză, foarte bună, însă am suferit în a doua.

Sper să nu fi survenit vreo accidentare. Nu mi s-au temperat temerile, sunt îngrijorat, însă trebuie să mă focusez pe campionat. Suferim la capitolul fundași centrali, pe lângă Graovac, care abia a venit, sunt doar cei doi din această seară”, a mai spus „Bursucul”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Nationala
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu
Nationala
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  09 August 2024, 08:27

Omul asta e DIABOLIC ...!!! A pus mana pe CFR si o falimenteaza...!!! A stricat tot ce a construit MANDORLINI , cand CFR juca FOTBA. Acuma pune in aplicare scoala romaneasca a lui PUIU si PITURCA si CFR sub DAN PETRESCU joaca TZURCA. RUSHINEEEEEEEEE .....!!!!

Sportfans
Sportfans  •  09 August 2024, 07:33

Mult, mult timp am fost sigur ca Petrescu este antrenor....acum am mari dubii, de ce? Echipele lui nu au o exprimare coerenta, un plan de joc, nu se bucura de minge, pasa și mentinerea tempoului de joc sun o durere, echipa nu se bucură de fotbal! Echipa lui joacă de două, trei ,ori pe lună, astfel fiind imposibil de a stabili și forma relațiile de joc, jucătorii lui practic nu se cunosc, nu se simt.Prin folosirea sistemului de rotație, excesiv, împiedică realizarea auomatismelor, folosirea a două formații complect diferite, una în cupe și una in campionat nu ajută performanța și nici omogenitatea! Îmi pare rău să spun dar și calitatea lotului lasă de dorit!

Sportfans
Sportfans  •  09 August 2024, 07:30

Mult, mult timp am fost sigur ca Petrescu este antrenor....acum am mari dubii, de ce? Echipele lui nu au o exprimare coerenta, un plan de joc, nu se bucura de minge, pasa și mentinerea tempoului de joc sun o durere, echipa nu se bucură de fotbal! Echipa lui joacă de două, trei ,ori pe lună, astfel fiind imposibil de a stabili și forma relațiile de joc, jucătorii lui practic nu se cunosc, nu se simt.Prin folosirea sistemului de rotație, excesiv, împiedică realizarea auomatismelor, folosirea a două formații complect diferite, una în cupe și una in campionat nu ajută performanța și nici omogenitatea! Îmi pare r

Vezi toate comentariile (4)
Comentează