INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB

Scoși pe tarabă! 3 nume de la FCSB sunt pe lista neagră a lui Becali

Scoși pe tarabă! 3 nume de la FCSB sunt pe lista neagră a lui Becali
Scoși pe tarabă! 3 nume de la FCSB sunt pe lista neagră a lui Becali

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 20:27 / Actualizat luni, 22 august 2022 21:21

Transferat în urmă cu trei ani de la Gaz Metan, Vali Crețu a intrat în dizgrația conducerii, iar șansele ca el să rămână la echipă sunt din ce în ce mai mici. Bouhenna și Șerban își caută și ei echipe până la finalul perioadei de mercato

  • Viking - FCSB e joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de PRO TV

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până când perioada de transferuri se închide oficial în România. După ce-a plecat mai bine de o echipă de la FCSB, oficialii campioanei sunt gata să mai renunțe la trei jucători.

Șanse mici să mai continue la FCSB are fundașul Valentin Crețu! Becali a dezvăluit că Nicolae Dică nu e mulțumit de fotbalistul de 33 de ani care a pierdut lupta pentru titularizare cu Alexandru Pantea și Radu Boboc.

"Nu-l vor pe Crețu"

"Câteodată e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice. Mai bine îți vezi de treabă. De ce să îl încerci pe spinarea ta să dai de belele? Pe Crețu nu l-am luat în calcul pentru că ei mi-au spus că face prostii, că nu centrează și nu știu cum. Știu că ei nu-l vor pe Crețu, nu vor să joace cu el", a dezvăluit Becali ieri la Pro Arena.

Crețu a intrat pe lista neagră și din cauza comportamentului său. La finalul lunii iulie, acesta a fost scos din lot după ce Gigi a aflat că fundașul lateral înjurătură la antrenamente.

"L-am sunat pe Crețu și i-am spus: «Știi ce înseamnă cantonamentul în care vă antrenați? E curtea mea și eu nu accept fumatul și înjurăturile la mine în curte! Dacă nu poți să înțelegi asta, la revedere!». El zice că «în aia a mea» nu e înjurătură. Ba da, e înjurătură! A zis «Da, nea Gigi, te rog să mă ierți, nu se va mai întâmpla!»", dezvăluia patronul.

Exclus după patru meciuri

Și Rachid Bouhenna, care l-a scos din minți pe Gigi Becali cu prestația din meciul cu Chindia, câștigat de FCSB cu 3-2, e pe lista de transferuri.

La scurt timp după meci, patronul a anunțat că mijlocașul nu va mai prinde niciodată lotul, fiind liber să plece sau să rămână la echipă până la finele contractului, dar fără a mai juca vreun minut. "Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului!", a tunat latifundiarul.

Algerianul a venit în această vară liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj, și a bifat 4 meciuri pentru roș-albaștri în Liga 1, în două dintre ele fiind schimbat la pauză.

Și Șerban e istorie

Un alt fotbalist intrat în colimatorul patronului e Sorin Șerban, fundașul stânga de 22 de ani. Becali a fost dezamăgit de evoluția fotbalistului titularizat în partida cu U Cluj și a anunțat că nu va mai prinde echipa pe viitor. "E și vina mea, e de fapt cea mai mare a mea că am crezut în Șerban. Săracul, n-are nimic cu fotbalul... El n-o să aibă ocazia să mai fie pe teren", spunea patronul după 1-1 cu U Cluj.

"De fiecare dată când vorbește Crețu, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Ăsta-i Vali Crețu! La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar «Păcat că n-am și minte». El știe cum e" 
Mihai Stoica, director general FCSB 

"Atacant trebuie să luăm și pentru campionat. Trebuie să-l luăm! Chiar și un fundaș central ne mai trebuie! Nu poți să stai în doi fundași centrali. Avem doi fundași și mai e Haruț rezervă" 
Gigi Becali, patron FCSB

Pantea e noua bijuterie!

În privința postului de apărător lateral dreapta, există, probabil, cel puțin numeric, cele mai multe variante la dispoziția lui Nicolae Dică chiar și după excluderea lui Crețu. Primul în grațiile antrenorului, dar și ale conducerii e Alexandru Pantea, apoi Boboc, Haruț și Fl. Achim. 

Cel mai mic, ca vârstă, dintre aceștia, 18 ani, Alex Pantea are cele mai mari șanse de a fi titular, pentru că , de departe, în comparație cu concurenții săi e cel mai ofensiv. Pantea a fost titular și în turul cu Viking, având o evoluție apreciată. "Am vorbit cu Dică și am spus că acolo, în dreapta, era alegere între Pantea, Achim și Boboc. E posibil să îl influențat pe Dică, dar nu l-am impus pe Pantea", spune Becali.

Cum poate arăta FCSB cu Viking: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovici - Edjouma, Rață - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - Miculescu

Conference League // Match Preview Viking - FCSB

Presa din Norvegia merge pe mâna FCSB-ului: „La București a fost un jaf!”
viking - fcsb
Presa din Norvegia merge pe mâna FCSB-ului: „La București a fost un jaf!”
Mihai Stoica îi dă replica fotbalistului care l-a refuzat pe Becali: „Interesantă cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”
FCSB
Mihai Stoica îi dă replica fotbalistului care l-a refuzat pe Becali: „Interesantă cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  23 August 2022, 17:05
Postat de emil1986 pe 23 August 2022, 09:06

S-a trezit prostu'!!!!

Da?atunci iti urez un calduros buna dimineata.

agiler
agiler  •  23 August 2022, 11:51
Postat de bridges pe 23 August 2022, 00:14

Parca n-ar exista decat o singura echipa. Peste tot unde intri primele 2-3 stiri si poze sunt despre ei. Siu vorba aia n-au realizat nimic de 7 ani, cel mai prost rezultat in prima mansa... Oribila presa!

Când o să înveți marketing atunci o să înțelegi.Dar hai să te trezesc din somnul de veci de la matineu.Echipa asta are cei mai multi suporteri în țară. Chiar și voi uraciosii de serviciu citiți zilnic articolele legate de echipa lui Jijel.Si asta le aduce celor de la GSP trafic = bani.Adica nu trebuie să fi Pitagora ca să înțelegi.

dacia_berlina
dacia_berlina  •  23 August 2022, 10:47

Sorin Serban ar fi rezerva lui Radunovici; cand o sa trebuiasca muntenegreanul odihnit sau e suspendat. Pantiru nu cred ca va mai juca fotbal, sau, cel putin, nu la nivel inalt. Bine, au aproape 6 fundasi dreapta si probabil se gandesc ca Boboc sau Pantea pot juca si pe stanga la nevoie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează