INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAFOS - CFR CLUJ 3-0

Dan Petrescu, după umilința trăită în Europa: „Dacă primeam penalty în tur și se făcea 2-0...”

Dan Petrescu, după 0-3 cu Pafos
Dan Petrescu, după 0-3 cu Pafos

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 00:48 / Actualizat vineri, 30 august 2024 00:50

Dan Petrescu, 56 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a reacționat după 0-3 cu Pafos în play-off-ul Conference League, rezultat în urma căruia echipa lui a fost eliminată din cupele europene.

Din start, Dan Petrescu a făcut o trimitere la una dintre fazele litigioase din meciul tur, în care considera că echipa lui trebuia să primească un penalty.

„Bursucul” a admis superioritatea adversarilor, despre care a vorbit și acum la superlativ, și a repetat ideea că elevii lui le-au făcut „cadouri” adversarilor.

Dan Petrescu, după Pafos - CFR Cluj 3-0: „Am avertizat că sunt foarte buni”

„Cred că au meritat calificarea. Bineînțeles, la meciul tur, dacă am fi primit penalty și se făcea 2-0, cred că era mai greu de întors, dar nu vrem să le luăm din merite, nu ar fi bine să dăm vina pe altcineva. Au jucat foarte bine, iar noi nu ne-am adaptat nici la teren, nici la vreme, la nimic.

Încă din secunda 10 am greșit o pasă. Două cadouri în prima repriză, au avut 3 ocazii din două cadouri ale noastre. Ne-am trezit la pauză cu 0-2 și a fost foarte greu să întoarcem. Am și schimbat sistemul, dar nu a ajutat la nimic, se vedea că sunt mai bine decât noi.

Am avertizat înainte să jucăm cu ei și a zis toată lumea că așa fac eu mereu. Știu valoarea lor, le-am văzut toate meciurile. Sunt jucători de nivel foarte bun, au mulți străini foarte buni. Au investit și cred că valoarea lor este mai mare decât a jucătorilor noștri. Asta s-a văzut pe teren”, a spus Petrescu în prima fază.

Dan Petrescu: „Mogoș, Boben și Kresic vin din ligile inferioare. Nivelul aici e mai mare și s-a văzut”

„În afară de Camora, fundașii noștri nu au mai jucat în cupele europene până acum. Mogoș, Boben și Kresic au fost în diviziile B și C în Italia înainte să vină aici. Nivelul în Europa e puțin mai mare și s-a văzut, au făcut multe greșeli.

Keita a făcut o greșeală incredibilă, nu avea voie să dea pasă la adversar în modul ăla. Practic, noi le-am dat primele două goluri, plus al treilea, penalty cadou. Dacă faci greșeli, meriți să ieși din competiție. Asta s-a întâmplat azi.

În prima repriză am avut ocazia lui Korenica, șutul lui Camora, plus un corner. 3 ocazii, dacă marcam un gol era alt meci. La pauză le-am spus că e important să nu mai luăm. Dar s-a făcut 3-0 imediat, tot pe o greșeală personală.

Trebuie să ne concentrăm pe campionat și Cupă acum. Va fi foarte greu duminică la Farul, știm ce bună e Farul acasă. Moralul nostru nu e bun, dar sper să avem o reacție pozitivă”, a completat antrenorul CFR-ului.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (31)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  30 August 2024, 21:14
Postat de hopsiasa pe 30 August 2024, 05:42

Ce pacat Danutz ca nu l-au delegat pe Kovacs in tur sa primesti 2-3 penality .Tot un plangacios ai ramas ... Lasa milogeala ...

Kovacs a trecut pe telemea!

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  30 August 2024, 21:13
Postat de florar pe 30 August 2024, 08:46

Petrescu desigur că are dreptate ! Dacă arbitra în Cipru Kovacs sau Feșnic CFR era calificată lejer !!! A ,că iar au lovit ceferiștii adversarii...că arbitrii nu i a eliminat și desigur a ținut cu ciprioții se știe !!! CFR este noua campioană ,se știe !

Kovacs e istorie, a trecut pe telemea!

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  30 August 2024, 21:07

recunoaste mai Petrescu odata, ca antrenorul lor e mai bun ca tine, nu mai cauta alibiuri cu brazilienii lor, daca primeam 11m la Cluj, etc. Fii barbat si termina cu smiorcaielile, ca ti-ai speriat proprii jucatori!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează